Ajuntament de Sant Feliu de Llobregat

Link to ObjectExecute action
Salta al contingut
25/10/2021 07:14:03

Idioma

Identificació

Pàgina inicial de l'Ajuntament de Sant Feliu de Llobregat

Cercador global

Menú superior

Menú principal

Seu electrònica
Tràmits, gestions, normatives, anuncis

Dades Seu electrònica

1. Dades de la seu electrònica:

2. Política de protecció de dades de caràcter personal:

Tota la informació que es recull a www.santfeliu.cat és tractada amb una absoluta i estricta confidencialitat.

A la pàgina de Tràmits municipals se sol·licita a les persones usuàries dades de caràcter personal: nom, cognoms, adreça, etc., per tal de poder realitzar la tramitació sol·licitada, complint les condicions de seguretat i confidencialitat exigides per la legislació vigent.

Aquestes dades s'integren en els corresponents fitxers informatitzats de l'Ajuntament de Sant Feliu de Llobregat, d'acord amb la legislació o normativa vigent en cada cas.

L'Ajuntament de Sant Feliu de Llobregat es compromet a respectar la privacitat i confidencialitat en el tractament de les dades de caràcter personal que es recullen, així com la implementació de les mesures, d'ordre tècnic i organitzatiu, que garanteixen la seguretat d'aquestes dades.

Exercici de drets d'accés, cancel·lació, rectificació o oposició i la resta dels seus drets, previstos al Reglament General de Protecció de Dades (RGPD) mitjançant la remissió d’un escrit dirigit al Delegat de Protecció de Dades per mitjans electrònics www.santfeliu.cat/seuelectronica o bé presencialment a l’Oficina d'Atenció Ciutadana amb cita prèvia  o per correu convencional a l’adreça següent:

  • Plaça de la Vila, 1
  • 08980 - Sant Feliu de Llobregat

3. Signatures admeses en la tramitació electrònica

Les que valida l'Agència Catalana de Certificació (CATCert):

  • El DNI electrònic. A Sant Feliu el podeu obtenir a la comissaria de la Policia Nacional (c. Carreteres, 9). Podeu demanar cita prèvia a www.citapreviadnie.es o al 902 247 364.
  • L'idCat. És un identificador digital reconegut emès pel Consorci Administració Oberta de Catalunya (AOC). Per obtenir-lo teniu 2 opcions (és gratuït):
  • IdCat Mòbil. Servei d’identificació i signatura en què s’envia una contrasenya d’un sol ús a un telèfon mòbil.
  • Els certificats emesos per la Fábrica Nacional de Moneda y Timbre.  

Altres sistemes de signatura electrònica que permetin garantir la seguretat i la integritat en la identificació i l'acreditació de la voluntat dels ciutadans/es, d'acord amb el principis recollits a l'Ordenança Reguladora de l’Administració Electrònica.

Progressivament s'aniran incorporant més tràmits amb aquest sistema d'identificació.

Jerarquia d'entitats de certificació

4. Validació de documents

Els documents que podeu verificar amb aquesta opció porten signatura electrònica reconeguda, és a dir, signatura electrònica avançada basada en un certificat reconegut emès pel Consorci Administració Oberta de Catalunya (AOC). i generada emprant un dispositiu segur, per la qual cosa, d’acord amb el que estableix l’article 3.4 de la Llei 59/2003, de 19 de desembre, s’equipara a la signatura manuscrita en relació amb les dades consignades en paper.

5. Normativa reguladora de les eines de tramitació electrònica a l'Ajuntament

6. Suport a persones usuàries de la seu electrònica

Salta a la part superior