Ajuntament de Sant Feliu de Llobregat

Link to ObjectExecute action
Salta al contingut
23/06/2024 03:47:13

Idioma

Identificació

Pàgina inicial de l'Ajuntament de Sant Feliu de Llobregat

Cercador global

Menú superior

Menú principal

Actualitat

Accedir al canal RSS de Actualitat
Taller pràctic de disseny i enviament d'una Newsletter

Els dies 1 i 8 de juliol es realitzarà online el seminari formatiu "Taller pràctic de disseny i enviament d'una Newsletter" adreçat a persones emprenedores, autònoms i empreses que vulguin conèixer com dissenyar i enviar una Newsletter empresarial.

Millora el teu perfil i la teva comunicació a Instagram

El 17 de juny es realitzarà el seminari formatiu "Millora el teu perfil i la teva comunicació a Instagram" adreçat a persones emprenedores i empreses que vulguin millorar el seu perfil i la seva comunicació a Instagram per tal de garantir l'èxit de les seves campanyes en aquesta xarxa social.

Saps interpretar el Compte de Resultats de la teva empresa?

El 12 de juny es realitzarà el seminari "Saps interpretar el Compte de Resultats de la teva empresa? " adreçat a persones emprenedores, autònoms i empresaris que vulguin conèixer com  ordenar i interpretar el compte de resultats del seu negoci.

Investigació de mercat i anàlisi de competidors a través d'Internet

El 3 de juny es realitzarà el seminari formatiu "Investigació de mercat i anàlisi de competidors a través d'Internet" adreçat a persones emprenedores i empreses que tinguin un projecte empresarial i vulguin fer un anàlisi previ detectant si hi ha potencial de creixement, així com els seus principals competidors.

Les Festes de Primavera esdevenen un èxit de participació

Després de tres intensos dies de celebració, les Festes de Primavera de Sant Feliu de Llobregat han finalitzat amb un ressò positiu entre ciutadania, comerç, entitats i persones visitants.

PrimeraRetrocés ràpidAnterior
123456789
SegüentAvanç ràpidDarrera
Salta a la part superior