Ajuntament de Sant Feliu de Llobregat

Link to ObjectExecute action
Salta al contingut
01/10/2020 04:06:57

Idioma

Identificació

Pàgina inicial de l'Ajuntament de Sant Feliu de Llobregat

Cercador global

Menú superior

Menú principal

Actualitat

Accedir al canal RSS de Actualitat
Seminari en línia: 'Les 12 úniques maneres de captar clients'

Voleu conèixer les 12 claus bàsiques per captar clients en la era de l'omnicanalitat? El proper 7 i 14 d'octubre es realitzarà un seminari sobre "Les 12 úniques maneres de captar clients". adreçat a personal de departaments d'atenció al client i de vendes, persones emprenedores i professionals.

Dues noves parades al mercat de marxants

A partir de dilluns 28 de setembre, el mercat de marxants comptarà amb dues noves parades d'alimentació: una xurreria amb bar i cafeteria, i una altra de venda d'ous, mel, oli i pasta artesana.

Videotutorial per a demanar cita prèvia amb el Servei Local d'Ocupació a través del web

Des del mes de juliol està disponible en aquest mateix web la possibilitat de concertar una cita prèvia amb el Servei Local d'Ocupació. Si aquest tràmit us genera dubtes, consulteu el videotutorial que explica com efectuar-lo pas a pas.

Seminari: 'Indústria 4.0: Aplicacions pràctiques per fer créixer la teva empresa'

Voleu veure en què consisteix un pla de transformació digital per a la vostra empresa? Voleu redefinir la estratègia digital? El proper 30 de setembre tindrà lloc el seminari  'Indústria 4.0: Aplicacions pràctiques per fer créixer la teva empresa', adreçat a persones empresàries i/o professionals que vulguin liderar el procés de transformació digital de les seves organitzacions.

Nou horari del Mercat Municipal

Durant aquest mes de setembre el Mercat Municipal torna a obrir en horari de tardes, en una primera fase ho farà els dijous de 17 a 20 hores.

PrimeraRetrocés ràpidAnterior
123456789
SegüentAvanç ràpidDarrera