Ajuntament de Sant Feliu de Llobregat

Link to ObjectExecute action
Salta al contingut
09/07/2020 23:03:53

Idioma

Identificació

Pàgina inicial de l'Ajuntament de Sant Feliu de Llobregat

Cercador global

Menú superior

Menú principal

Actualitat

Notícies d'actualitat de l'àmbit de comerç a Sant Feliu de Llobregat

Accedir al canal RSS de Actualitat
Seminari en línia "Com posicionar el teu web a internet (SEO local)"

Vols aconseguir que la pàgina web de la teva empresa sigui visible en els primers resultats del cercador? El proper 6 de juliol es realitzarà el seminari en línia "Com posicionar el teu web a internet (SEO local)" adreçat a persones emprenedores i empreses.

Noves mesures socials de reactivació de l'ocupació i protecció de treballadores en règim d'autònom i de competitivitat del sector industrial

El 27 de juny, ha entrat en vigor un nou decret, que prorroga els ERTO i introdueix novetats en la prestació extraordinària per cessament d'activitats dels autònoms.

Sant Feliu de Llobregat passa a la fase de represa

El 19 de juny Sant Feliu de Llobregat entra a la fase de respresa, tant sols, 24 hores després d'haver entrat a la fas 3.  Vols conèixer què comporta aquest avanç a nivell empresarial?

Sant Feliu de Llobregat passa a la fase 3 del desconfinament

El 18 de juny Sant Feliu de Llobregat passa a estar a la fase 3. I de manera automàtica, a l'endemà, passarà a estar en la "nova normalitat". Vols conèixer què comporta aquest avanç en el desconfinament a nivell empresarial?

Nova línia d'ajuts a empreses i professionals del sector turístic afectades per la COVID-19 de la Generalitat de Catalunya (actualització)

Es tracta d'una nova línia de subvencions, que consisteix en una aportació única d'entre 1.000 i 10.000 euros segons la tipologia de professional i empresa que el sol·liciti. Termini de sol·licitud fins el 27 de juliol o fins que s'esgotin els fons.

PrimeraRetrocés ràpidAnterior
123456789
SegüentAvanç ràpidDarrera