Ajuntament de Sant Feliu de Llobregat

Link to ObjectExecute action
Salta al contingut
20/07/2024 17:52:20

Idioma

Identificació

Pàgina inicial de l'Ajuntament de Sant Feliu de Llobregat

Cercador global

Menú superior

Menú principal

Elements de calistènia i street workout

Ubicats a l'espai físic de la zona esportiva Mas Lluí, els elements de calistènia i street workout són modalitats esportives que consisteixen en l’entrenament de totes les capacitats físiques mitjançant el pes corporal, barrejant moviments de tensió, dinàmics, explosius i introduint acrobàcies en la modalitat del free style. 

L’ús d’aquests elements està destinat únicament a persones joves i adultes, o que superin l’1,40 metres d’alçada.

Espai físic de la zona esportiva Mas Lluí?. Elements de caliste?nia i street workout

Exercicis bàsics:

Dominada:

La seva execució consisteix en aixecar el cos penjat d'una barra partint de la posició de repòs, en la que els braços es troben totalment estirats. A partir d'aquesta posició, eleveu el cos mitjançant la flexió dels braços fins que la barbeta sobrepassi la barra.

Fons:

Recolzat sobre les barres paral·leles amb els braços estirats i les cames penjant, inspireu i flexioneu completament els avantbraços sobre els braços fins a fer arribar el pit al nivell de les barres i després elevar el cos fins a tornar a tenir els braços estirats i expirar al final de l'esforç.

Pont de mico:

Des d'un extrem de l'escala horitzontal, agafeu-vos amb les dues mans del primer travesser, i sense tocar el terra travesseu l'escala passant cada travesser amb una ma.

Bandera humana:

Establir l'aferrament a la barra i posar les mans en posició assegurant-se d'estar en línia recta perpendicular al terra. Amb el cos en posició i en línia recta, aixequeu primer la cama superior, pressioneu amb força el braç inferior i porteu les cames juntes aixecant el cos a l'horitzontal, quedant una silueta de bandera.

Normativa d'ús

  • L'ús d'aquests elements està destinat únicament a persones joves i adultes, o que superin l'1,40 metres d'alçada.
  • L'ús dels elements per part de menors, haurà d'estar supervisat per una persona adulta i serà sota la seva responsabilitat.
  • Haureu d'evitar l'esforç excessiu durant l'ús dels elements i ser conscients de la vostra aptitud i capacitat des del punt de vista mèdic.
  • Mireu al vostre voltant abans de la realització de qualsevol exercici per assegurar-vos que no hi hagi usuaris als que pugueu colpejar o interferir.
  • No està permès fumar ni beure begudes alcohòliques.
  • Facilita la convivència respectant el descans veïnal.
  • No està permès fer ús d'equips de so. Si voleu escoltar música haureu d'utilitzar auriculars.

En cas d'urgència truqueu al telèfon 112.

 

Salta a la part superior