Ajuntament de Sant Feliu de Llobregat

Link to ObjectExecute action
Salta al contingut
22/07/2024 23:02:15

Idioma

Identificació

Pàgina inicial de l'Ajuntament de Sant Feliu de Llobregat

Cercador global

Menú superior

Menú principal

Cultura
Tota la informació cultural de la ciutat

Cinema

Des de l’any 2005 l’antic Cinema Guinart és un equipament municipal, propietat de l’Ajuntament de Sant Feliu de Llobregat però gestionat a través d’un conveni amb l’Associació Cinebaix. D’aquesta manera es dóna resposta a una important demanda ciutadana per mantenir l’equipament obert al públic però gestionat amb uns criteris de benefici col·lectiu i ciutadà.

Després de més d’una dècada de funcionament, el CineBaix s’ha consolidat com un equipament referent a la ciutat i a la comarca, gràcies a una programació que inclou pel·lícules que fomenten la reflexió, el debat i la crítica; pel·lícules del món, que ens enriqueixen i ens amplien la nostra mirada; però també filmacions fetes al nostre entorn, en versió original, cinema d'autor, documentals, òpera, ballet, etc., i és clar, també sessions de cinefòrum.

El CineBaix organitza també al llarg de l'any esdeveniments singulars com La Mostra de Cinema Àrab i Llatinoamericà, en el marc de la qual es projecten durant diversos dies documentals i pel·lícules de ficció de temàtiques diferents a les convencionals que es veuen a les sales més comercials. L'objectiu final de la iniciativa és provocar la reflexió i posar en qüestió convencions i estereotips de la societat actual. 

 

Cinebaix 01

Més informació a www.cinebaix.com

 

Salta a la part superior