Ajuntament de Sant Feliu de Llobregat

Link to ObjectExecute action
Salta al contingut
19/07/2024 08:49:22

Idioma

Identificació

Pàgina inicial de l'Ajuntament de Sant Feliu de Llobregat

Cercador global

Menú superior

Menú principal

Finestreta única empresarial

L’Ajuntament de Sant Feliu de Llobregat ha simplificat els principals tràmits associats a la obertura o als canvis que afecten les activitats econòmiques al municipi a través de la implantació de la Finestreta Única Empresarial (FUE).

La FUE és un projecte impulsat per la Generalitat de Catalunya que té per objectiu desenvolupar un punt de referència únic per a les empreses, emprenedors i intermediaris en la seva relació amb l’administració i facilitar l’accés als tràmits que són competència de les administracions públiques, millorant així la informació i la tramitació de les activitats econòmiques.

Així, a través de la FUE, l’Ajuntament ha simplificat deu dels principals tràmits associats a l'obertura o modificació d’activitats al municipi, revisant la documentació a aportar, reduint els terminis per a l’establiment d’algunes activitats, tal i com es deriva de la Llei de Simplificació de l’activitat econòmica, i unificant els criteris per a la implantació d’activitats amb la resta d’ajuntaments de Catalunya. També s’ha desenvolupat la possibilitat de fer aquests deu tràmits de manera telemàtica per agilitzar la seva tramitació.

A través de la FUE, gran part de les activitats econòmiques que es vulguin implantar a Sant Feliu només requeriran la presentació d’una comunicació prèvia o una declaració responsable d’obertura, fet que possibilitarà el seu establiment un cop realitzat aquest tràmit.

Amb la implantació de la FUE, s’avança també en la línia de desenvolupar una Oficina d’Atenció a l’Empresa, tal i com estableix el Pla d’Actuació Municipal 16-19, que permetrà unificar els serveis a l’empresa en un únic punt d’atenció integral.

Tràmits municipals d’activitats empresarials al món local

Per facilitar la consulta del tipus de tràmit que heu de fer atenent a la vostra activitat, podeu consultar la següent taula, amb les activitats més freqüents. També podreu conèixer el tràmit associat a la vostra activitat a través de la Cerca Guiada de Tràmits del Canal Empresa, on a banda dels tràmits de competència municipal, trobareu informació sobre la resta de tràmits que afecten la vostra activitat. 

Per qualsevol dubte sobre la classificació i el tràmit associat a una activitat també podeu fer una Consulta prèvia de classificació de l’activitat

Canal empresa de la Generalitat de Catalunya:

Aquest projecte de implementació de la Finestreta Única Empresarial a Sant Feliu de Llobregat, ha comptat amb la col·laboració de la Diputació de Barcelona, a través del Servei de Teixit productiu.

Salta a la part superior