Festes populars

Link to ObjectExecute action
Salta al contingut
16/07/2024 21:37:16

Idioma

Identificació

Pàgina inicial de l'Ajuntament de Sant Feliu de Llobregat

Cercador global

Menú superior

Menú principal

Cultura
Tota la informació cultural de la ciutat

Festes de Primavera

Sant Feliu de Llobregat, capital del Baix Llobregat, acull cada segon cap de setmana de maig les Festes de Primavera, celebració que engloba dos dels esdeveniments més emblemàtics de la ciutat: l’Exposició Nacional de Roses i la Fira Comercial i Industrial del Baix Llobregat.

La ciutat també acull cada any tot un seguit d’activitats culturals i de lleure en el marc de la programació general de les festes, amb un contingut molt divers, (Mostra d’Activitats i Folklore Tradicional i Popular, Festival Flamenc Ciutat de les Roses, Trobada de Puntaires), però totes elles amb un objectiu comú: la promoció de la rosa com a signe d’identitat de la ciutat.

L’Exposició Nacional de Roses és un dels actes culturals més importants de l’any i un dels esdeveniments més emblemàtics de la ciutat. La mostra s’instal·la al Palau Falguera, on es poden veure i olorar més de 10.000 roses (entre roses d’hivernacle, roses de jardí i rosers en flor) de més de 250 varietats diferents. Com ja és habitual, hi ha roses procedents de diferents punts de Catalunya, Espanya, Europa i de la resta del món.

www.santfeliu.cat/festesdeprimavera

 

 

Salta a la part superior