Ajuntament de Sant Feliu de Llobregat

Link to ObjectExecute action
Salta al contingut
08/12/2022 16:32:32

Idioma

Identificació

Pàgina inicial de l'Ajuntament de Sant Feliu de Llobregat

Cercador global

Menú superior

Menú principal

Formació per a la recerca de feina

Formació per a la recerca de feina

Accedir al canal RSS de Formació per a la recerca de feina
Tallers per a la recerca de feina

Aquests tallers aprofundeixen en eines i coneixements útils per enfortir les candidatures i millorar les estratègies durant els processos de recerca de feina.

Alguns d'aquests tallers es porten a terme en col·laboració amb els ajuntaments de Sant Just Desvern i Sant Joan Despí, amb el suport de la Diputació de Barcelona.

 

L'entrevista de feina: preguntes clau

Eines bàsiques per fer front a l'entrevista de feina: com em veuen, com em veig, com responc, quina és la meva imatge? Es revisen les preguntes més freqüents i nocions de màrqueting personal. 

Més informació sobre el taller d'entrevista

Prepara't per superar un procés de selecció per competències

Com puc identificar les competències pròpies? Com les incorporo al currículum?  Com preparo l'entrevista de feina? Com respondre a aquelles preguntes "difícils"? I si l'entrevista és online?

Més informació sobre el taller de procés de selecció per competències

Com ser seleccionat/ada a Infojobs? 70% d'efectivitat

Aquest taller pràctic permet explorar les possibilitats d'un dels principals portal d'ofertes de feina de forma eficient. Aprendràs com veuen les empreses el nostre perfil i com seleccionen les candidatures, quin és el millor horari per buscar feina i com redactar els diferents apartats del perfil.

Més informació sobre el taller "Com ser seleccionat a Infojobs?"

Les pors que ens bloquegen

Formació orientada a la gestió correcta de la intensitat de les emocions i les pors i bloqueigs que ens afecten a l'hora de desenvolupar el nostre projecte professional.

Més informació sobre el taller sobre les pors que ens bloquegen

Mètode Marie Kondo: Eines per endreçar la teva vida professional

Es farà servir la metàfora del llibre "La Màgia de l'Ordre", per tal d'aprendre els bàsics sobre la planificació i la organització aplicada al procés de recerca de feina, de manera que haurem d'endreçar el nostre "armari laboral" per tal d'avançar en els nostres objectius professionals.

Més informació sobre el taller del mètode Marie Kondo

Neuromàrqueting: la disciplina científica més eficaç per vendre't al teu currículum i als e-mails

Amb aquest taller obtindràs coneixements bàsic de neuromàrqueting, amb els quals entendràs els processos de decisió i comportament de les persones, per tal d'adequar el teu currículum i textos de presentació, reforçar el teu missatge i captar l'atenció de les persones seleccionadores.

Més informació sobre el taller de neuromàrqueting

Si la vida et dóna llimones, fes llimonada! Resiliència motivadora

Taller pràctic que et permetrà trobar recursos per fer front a les dificultats i adversitats, a partir d'ampliar perspectives, enfocar solucions, fomentar la creativitat i detectar oportunitats en el moment de buscar solucions. 

Més informació sobre el taller de coaching motivacional

Salta a la part superior