Ajuntament de Sant Feliu de Llobregat

Link to ObjectExecute action
Salta al contingut
19/05/2022 16:33:01

Idioma

Identificació

Pàgina inicial de l'Ajuntament de Sant Feliu de Llobregat

Cercador global

Menú superior

Menú principal

Formació per a la recerca de feina

Formació per a la recerca de feina

Accedir al canal RSS de Formació per a la recerca de feina
Tallers per a la recerca de feina

Aquests tallers aprofundeixen en eines i coneixements útils per enfortir les candidatures i millorar les estratègies durant els processos de recerca de feina.

Alguns d'aquests tallers es porten a terme en col·laboració amb els ajuntaments de Sant Just Desvern i Sant Joan Despí, amb el suport de la Diputació de Barcelona.

Com trobar feina amb més de 45 anys: talent sènior

Taller orientat a persones majors de 45 anys, que vulguin donar un impuls a la seva recerca de feina, amb motivació i focus en la necessitat d'actualitzar-se per ajustar els perfils a les necessitats del mercat de treball actual. 

Més informació sobre el taller per a majors de 45 anys

Optimitza el teu perfil professional a Linkedin. Edició online

Sessió per aprofundir en una de les xarxes socials professionals més importants. Et permetrà participar en grups, fer networking i establir estratègies per a la recerca de feina. Aquesta formació s'imparteix online.

Més informació sobre el taller de LinkedIN

Speed Networking Talent: practica el teu discurs laboral i descobreix la persona reclutadora oculta!

En aquesta sessió cada participant construirà el seu discurs laboral i el practicarà en directe en una la dinàmica de "cites ràpides" de presentació anomenada Speed Networking Talent. Es comptarà amb la participació d'una persona de selecció que donarà consells i farà suggeriments de millora.

Més informació sobre el taller d'Speed Networking Talent

Fes destacar el teu currículum amb Canva

Formació orientada a dotar el currículum, ja redactat, d'una aparença molt atractiva i d'estructura visual per fer la informació més entenedora i accessible a un simple cop d'ull, a través de l'eina online Canva. 

Més informació sobre el taller de Canva

L'entrevista de feina: preguntes clau

Eines bàsiques per fer front a l'entrevista de feina: com em veuen, com em veig, com responc, quina és la meva imatge? Es revisen les preguntes més freqüents i nocions de màrqueting personal. 

Més informació sobre el taller d'entrevista

Gestió dels sabotejadors interns: Coaching&Creences amb el Joc del Minijos®

Formació de creixement personal orientada a millorar l'eficàcia personal en la recerca d'ocupació a través de la identificació dels sabotejadors interns i creences que ens limiten la nostra autoeficàcia i l'aprenentatge de tècniques de transformació del pensament i de gestió de les emocions per a afrontar situacions d'estrès o d'incertesa en la recerca de feina.

Més informació sobre el taller de gestió de sabotejadors interns

Prepara't per superar un procés de selecció per competències

Com puc identificar les competències pròpies? Com les incorporo al currículum?  Com preparo l'entrevista de feina? Com respondre a aquelles preguntes "difícils"? I si l'entrevista és online?

Més informació sobre el taller de procés de selecció per competències

Defineix el teu objectiu professional a través del joc

En aquest taller es treballarà la mirada interna per tal de descobrir les competències i valors que ens ajudin a construir un objectiu professional des de l'entusiasme i la determinació, i també la mirada externa, per conèixer què es valora actualment al mercat laboral.   

Més informació sobre el taller per definir l'objectiu professional amb el joc

Les pors que ens bloquegen

Formació orientada a la gestió correcta de la intensitat de les emocions i les pors i bloqueigs que ens afecten a l'hora de desenvolupar el nostre projecte professional.

Més informació sobre el taller sobre les pors que ens bloquegen

PrimeraRetrocés ràpidAnterior
123
SegüentAvanç ràpidDarrera
Salta a la part superior