Ajuntament de Sant Feliu de Llobregat

Link to ObjectExecute action
Salta al contingut
07/10/2022 01:25:43

Idioma

Identificació

Pàgina inicial de l'Ajuntament de Sant Feliu de Llobregat

Cercador global

Menú superior

Menú principal

Campanya d'escolarització per al curs 2022-2023

Llista de sol·licituds

Llista ordenada de sol·licituds per a l'assignació de places. Aquesta llista recull l'ordre en què s'assignaran les places. Les famílies poden, amb aquesta llista, fer-se una idea de si obtindran plaça en el centre de primera petició. Caldrà esperar la llista d'admesos per tenir-ne la seguretat o obtenir l'assignació en un centre diferent del primer.

Número de desempat

El número de desempat del sorteig per resoldre les sol·licituds de preinscripció empatades en punts és el 1.013 (s'han assignat 139.769 números).

 

 

Llista de sol·licituds

Publicació de la llista de sol·licituds que han demanat el centre i l'ensenyament en primera petició amb la puntuació resoltes les reclamacions a 03/05/2022

 

 

La preinscripció escolar 

A través del web de la Generalitat de Catalunya https://preinscripcio.gencat.cat) es pot accedir a tots els processos d'inscripció i matriculació de tota la oferta educativa de Catalunya

 

La preinscripció escolar a l'educació infantil (3-6 anys)

Pas a pas durant tot el procés de preinscripció, per entendre com funciona el sistema d'assignació de plaça als infants que accedeixen per primera vegada a l'escolarització en un centre educatiu determinat. De manera general, per a aquest any, són els nens i nenes que fan els 3 anys durant el 2022. És el cas del teu fill o filla? 

Podcasts de la preinscripció escolar de la Generalitat de Catalunya

Explicació, pas a pas, de tot el que necessites saber per preinscriure el teu fill o filla: documentació, aspectes que cal tenir en compte a l'hora de triar centre, com funciona el sistema de puntuació per a l'assignació de places, documentació, fases clau del procés de preinscripció, què passa quan no s'obté plaça a cap dels centres demanats, etc.

Llibret de les escoles públiques i concertades de Sant Feliu de Llobregat (pdf)

Publicació amb l’objectiu d’oferir a les famílies informació d’interès de tots els centres educatius de la ciutat: les dades de contacte, la descripció dels equipaments i serveis que ofereixen i els seus trets més característics i singulars. Aquesta informació és complementària a les jornades de portes obertes que oferiran els centres educatius.

Directori d'escoles bressol, de primària, secundària i educació especial de la ciutat

Escoles bressol
Educació infantil (segon cicle) i primària
Educació secundària i batxillerat
Educació especial

Enllaços d'interès

Salta a la part superior