Ajuntament de Sant Feliu de Llobregat

Link to ObjectExecute action
Salta al contingut
22/07/2024 06:44:49

Idioma

Identificació

Pàgina inicial de l'Ajuntament de Sant Feliu de Llobregat

Cercador global

Menú superior

Menú principal

Programa municipal d'activitats educatives

Programa Municipal d'Activitats Educatives

Ana Cubet, regidora d'Educació

Benvolgudes i benvolguts,

Com cada any, l'Ajuntament de Sant Feliu ofereix a tots els centres educatius el Programa Municipal d'Activitats Educatives (PMAE).

Aquest és un projecte dinàmic que any rere any s'enriqueix per continuar sent una eina de suport a la tasca dels professionals de l'educació de la nostra ciutat. El catàleg d'aquest curs 2024-2025 està format per 114 activitats, majoritàriament gratuïtes i, s'ha creat amb els diferents col·laboradors de l'Ajuntament com són les entitats i altres institucions.

Destaquem que totes les activitats estan obertes a tots els centres educatius de la ciutat i a tots els nivells educatius: educació infantil, educació primària, educació secundària, batxillerat, cicles formatius, educació especial, centres ocupacionals, programes de formació i inserció i formació de persones adultes.

Des de l'Ajuntament continuem apostant en què l'eix transversal d'aquestes propostes és el benestar emocional dels infants de la nostra vila i, la finalitat d'aquest ampli ventall de propostes és per ampliar coneixements complementaris del currículum, per tal que el professorat pugueu desenvolupar amb el vostre alumant els aprenentatges d'una forma pràctica i vivencial a través de la descoberta i l'experimentació.

Des del web municipal podreu consultar ,les activitats disponibles per nivell educatiu i per categoria i fer directament les inscripcions i les valoracions un cop feta l'activitat. Us animem i agraïm a fer aquestes valoracions, ja que són una valuosa eina per poder millorar l'oferta i la programació del segu?ent curs.

Desitgem que l'oferta formativa, àmplia i diversa, s'adequ?i a les necessitats dels vostres objectius i contribueixin a fer que l'alumnat pugui adquirir una formació integral i adaptada a les seves necessitats.

Us desitjo un molt bon curs escolar i agrair-vos tota la vostra dedicació i esforç que feu any rere any!

Ana Cubet Martínez
Regidora d’Educació i Infància

Les activitats proposades es divideixen en 8 categories:

  • Coneixement de l’entorn, amb activitats perquè pugueu conèixer el nostre patrimoni local (la Garsa, el Drac, la Nau, la Joana Raspall,...) i també visitar l’Ajuntament , els Mercats i les dependències de la Policia Local.
  • Educació cultural i artística, amb les que podreu conèixer què fan i què podeu fer a la Biblioteca Montserrat Roig i a l’Arxiu Comarcal del Baix Llobregat, anar al teatre, participar en la mostra literària o en activitats durant la Setmana de la Poesia o fer activitats amb la gent gran.
  • Educació per a la sostenibilitat, en la que trobareu activitats per treballar els valors de sostenibilitat ambiental, podreu visitar els parcs més emblemàtics de la ciutat i dels nostres voltants, saber com es poden reduir els residus o conèixer els transports.
  • Educació per a la ciutadania, en les que treballareu principalment els valors democràtics i participatius, els drets humans, la igualtat, la cultura de la pau, la consciència social i l’educació viària, amb especial atenció a les desigualtats i als viatges no triats de totes aquelles persones que han de marxar del seu país.
  • Activitats esportives, amb les que podreu participar en activitats d’atletisme, natació, orientació, basquet, handbol, esport adaptat d’altres activitats esportives en jornades amb altres centres escolars.
  • Educació per a la salut i el consum responsable, on trobareu activitats sobre hàbits saludables, sobre autoprotecció, afectivitat i sexualitat i treballar el benestar emocional.
  • Activitats sobre noves tecnologies, amb tot un seguit d’experiències de ciutat intel·ligent, on podreu conèixer eines d’intel·ligència artificial, prevenir el ciberassetjament i potenciar el pensament crític del vostre alumnat
  • Activitats d’orientació educativa i laboral, amb el Punt d’Informació i Dinamització als Centres d’Educació Secundària, però també amb activitats de foment de l’emprenedoria i d’apropament entre el món educatiu i productiu.

 

Salta a la part superior