Ajuntament de Sant Feliu de Llobregat

Link to ObjectExecute action
Salta al contingut
23/06/2024 02:51:31

Idioma

Identificació

Pàgina inicial de l'Ajuntament de Sant Feliu de Llobregat

Cercador global

Menú superior

Menú principal

Geoportal

Categories:
Demografia
Recull de mapes relacionats amb la població: temàtics de densitat de població, distribució de la població segons edat, sexe, origen, etc.Recull de mapes relacionats amb la població: temàtics de densitat de població, distribució de la població segons edat, sexe, origen, etc.
Territori i Habitatge
Recull de mapes amb informació de planejament i urbanisme, habitatge i edificacions, dades i cartografia cadastral, etc.Recull de mapes amb informació de planejament i urbanisme, habitatge i edificacions, dades i cartografia cadastral, etc.
Mediambient i Mobilitat
Recull de mapes relacionats amb trànsit, itineraris, barreres arquitectòniques, accessibilitat, mapes de soroll, horts urbans, etcRecull de mapes relacionats amb trànsit, itineraris, barreres arquitectòniques, accessibilitat, mapes de soroll, horts urbans, etc
Economia
Recull de mapes relacionats amb activitats econòmiques, guia empresarial, locals buits, etc.Recull de mapes relacionats amb activitats econòmiques, guia empresarial, locals buits, etc.
Societat i Qualitat de Vida
Recull de mapes amb informació de les entitats del municipi, ruta modernista, rutes saludables o rutes del Pla d'Activitat Física.Recull de mapes amb informació de les entitats del municipi, ruta modernista, rutes saludables o rutes del Pla d'Activitat Física.
Governança
Recull de mapes relacionats amb les divisions polític-administratives, resultats electorals, etc.Recull de mapes relacionats amb les divisions polític-administratives, resultats electorals, etc.
Transformació Urbana 2028
Temàtics del soterramentTemàtics del soterrament
Salta a la part superior