Ajuntament de Sant Feliu de Llobregat

Link to ObjectExecute action
Salta al contingut
30/05/2024 19:01:24

Idioma

Identificació

Pàgina inicial de l'Ajuntament de Sant Feliu de Llobregat

Cercador global

Menú superior

Menú principal

L'Ajuntament
Comunicació

La nova unitat de dron de la Policia Local alça el vol

14/04/2024
Lectures: 704
La nova unitat de dron de la Policia Local alça el vol

Divendres 12 d'abril al migdia es va presentar la nova unitat de dron de la Policia Local, a l'esplanada de la Salut. L'acte va comptar amb la presència de l'alcaldessa, Lourdes Borrell, la regidora de Civisme i Seguretat Ciutadana, Mari Luz Moral, així com dels tinents d'alcaldia, Jaume Manyoses, Mònica Lafuente i Silvestre Gilaberte, entre altres càrrecs electes i membres dels cossos policials de la Policia Local, Mossos d'Esquadra i d'emergències.

En el transcurs de l'acte, totes les persones integrants de la unitat de dron de la Policia Local van rebre els diplomes acreditatius de la formació especialitzada impartida per AEASA  (L'Agencia Estatal de Seguridad Area), Dovinci  i Aerforndron, per tal de poder manipular els dos aparells amb els que s'ha dotat l'Ajuntament de Sant Feliu de Llobregat. 

La posada en marxa d'aquesta nova unitat policial formada per set agents i un responsable operacional, permetrà desenvolupar les funcions  relacionades amb la protecció del medi ambient, tinença d'animals, control de mercats i ocupació de la via pública, així com el seguiment d'esdeveniments de ciutat i el control d'abocadors il·legals, entre altres usos.

Els drons estan capacitats per captar imatges, vídeos i  un sistema de visonat autònom en temps real, tenen una autonomia de vol de fins a 35 minuts de durada i, per normativa, l'alçada de vol no pot ser superior als 120 metres. També disposen d'una càmera tèrmica, una sirena i altaveu, que es pot fer servir per donar instruccions a distància.

Comparteix
ENVIAR PER EMAILCancel·lar enviament de correu
* Camps obligatoris
Enviar
Salta a la part superior