Ajuntament de Sant Feliu de Llobregat

Link to ObjectExecute action
Salta al contingut
30/05/2024 19:01:56

Idioma

Identificació

Pàgina inicial de l'Ajuntament de Sant Feliu de Llobregat

Cercador global

Menú superior

Menú principal

L'Ajuntament
Comunicació

Ple extraordinari per designar les persones integrants de les meses electorals

15/04/2024
Lectures: 964
Ple extraordinari per designar les persones integrants de les meses electorals

El ple de l'Ajuntament celebrarà dilluns 15 d'abril a les 13 h, en la sala de plens de l'Ajuntament, una sessió extraordinària per realitzar el sorteig de les persones que integraran les meses electorals en les properes eleccions del 12 de maig. La sessió és oberta a tota la ciutadania, i es podrà seguir per internet a través d'aquest enllaç.

El sorteig es realitzarà amb l'ajut d'un aplicatiu informàtic, i designarà les persones que prendran part en les meses electorals del 12 de maig entre aquelles que figuren al cens electoral, que siguin majors de 18 anys i menors de 70, i que tinguin la titulació o estudis previstos a la llei.

L'Ajuntament de Sant Feliu ha habilitat el web www.santfeliu.cat/eleccions perquè la ciutadania pugui consultar tota la informació relacionada amb els comicis del proper 12 de maig.

Canvis en el col·legis electorals

En les eleccions del proper 12 de maig s'han reduït el número de col·legis electorals, que ara passaran de vint a setze. Aquesta modificació respon a criteris d'eficiència en l'organització de les eleccions, per garantir que tothom exerceix el seu dret al vot en la millor de les condicions.

Aquesta reducció comporta una sèrie de canvis, que inclouen l'obertura de tres noves seus electorals i la inhabilitació de vuit col·legis. Per tant, es recomana a la ciutadania que comprovi on anirà a votar tant en la targeta del cens electoral vigent, com en el propi llistat del cens que estarà disponible durant el dia de la jornada electoral.

Vot per correu

A partir del 18 de març i fins al 2 de maig, es pot sol·licitar el vot per correu. 

A partir del 26 d'abril i abans del 6 de maig, l'Oficina del Cens Electoral tramet per correu certificat a les persones que han sol·licitat el vot per correu la documentació electoral necessària per votar per correspondència. 

Els electors o electores poden trametre el vot per correu certificat abans del 9 de maig.

Consulteu les diferents modalitats de vot per correu.

Vot accessible

Les persones amb discapacitat visual que no puguin exercir el seu vot en la mesa de manera convencional, és a dir, no puguin escollir una papereta o col·locar-la dins el sobre corresponent i introduir-la a l'urna, també disposen d'un procediment de sol·licitud de vot accessible.

Comparteix
ENVIAR PER EMAILCancel·lar enviament de correu
* Camps obligatoris
Enviar
Salta a la part superior