Ajuntament de Sant Feliu de Llobregat

Link to ObjectExecute action
Salta al contingut
30/05/2024 18:10:49

Idioma

Identificació

Pàgina inicial de l'Ajuntament de Sant Feliu de Llobregat

Cercador global

Menú superior

Menú principal

L'Ajuntament
Comunicació

Sant Feliu celebra la 2a Mostra Literària de Sant Jordi

24/04/2024
Lectures: 695
Sant Feliu celebra la 2a Mostra Literària de Sant Jordi

La Sala Ibèria va acollir el dilluns 22 d'abril l'acte de lliurament de guardons de la 2a Mostra Literària de Sant Jordi en què han participat milers d'alumnes de tots els centres educatius de Sant Feliu a excepció de l'Institut Olorda. L'acte va comptar amb la presència de l'alcaldessa de la ciutat, Lourdes Borrell, i la regidora d'Educació i Infància, Ana Cubet.

L'alumnat de la segona edició de la mostra ha estat guardonat pel seu esforç, constància i dedicació i per l'originalitat de la seva obra. Així, tots els centres participants han tingut guardonats i guardonades amb l'objectiu d'evitar potenciar la competitivitat entre els mateixos centres i promocionar l'acció educativa amb principis d'igualtat i equitat. La temàtica i la modalitat dels treballs presentats era lliure i el jurat de la mostra ha estat format pel claustre de cada centre educatiu.

En el marc de l'acte, la companyia La Mitja i La Mitjoneta ha representat una versió teatralitzada amb l'escenificació de fragments dels textos de l'alumnat guardonat. També s'ha presentat el llibre que recull contes i poesies guanyadores de la passada edició del Concurs Literari Sant Jordi. Aquest volum es farà arribar a l'alumnat premiat, al jurat, a les escoles i instituts, a la Biblioteca Montserrat Roig i al Centre de Normalització Lingüística de Sant Feliu.

Els noms de les persones guardonades, que han rebut com a premi un lot de llibres amb perspectiva de gènere i no bèl·lics, es poden consultar en el document adjunt.

De Concurs a Mostra Literària de Sant Jordi

En la sessió del 22 de novembre de 2022 el ple va aprovar la modificació de les bases de l'antic Concurs Literari Sant Jordi. La  motivació per transformar el Concurs en Mostra era incloure a tots els centres educatius de la ciutat, de manera que hi pogués participar tot l'alumnat de les escoles d'Educació Primària, d'Educació Especial, d'Educació Secundària Obligatòria, Cicles Formatius, IFE (Itineraris Formatius Específics), Batxillerat, PFI (Programa Formació i Inserció) i GES (Graduat en Educació Secundària) de l'Escola de Persones Adultes.

Comparteix
ENVIAR PER EMAILCancel·lar enviament de correu
* Camps obligatoris
Enviar
Salta a la part superior