Ajuntament de Sant Feliu de Llobregat

Link to ObjectExecute action
Salta al contingut
12/06/2024 21:15:09

Idioma

Identificació

Pàgina inicial de l'Ajuntament de Sant Feliu de Llobregat

Cercador global

Menú superior

Menú principal

L'Ajuntament
Comunicació

La plaça de la Vila, el Palau Falguera i el Parc del Llobregat acullen la 12a TROCAMBA

21/05/2024
Lectures: 707
La plaça de la Vila, el Palau Falguera i el Parc del Llobregat acullen la 12a TROCAMBA

Uns 200 alumnes de primària i secundària de 19 centres de la ciutat han participat aquest dijous 23 de maig en la 12a Trobada de Comitès Ambientals d'Alumnes de Sant Feliu (TROCAMBA). Aquest acte és la culminació de tota la feina que les 15 escoles de la Xarxa d'Escoles + Sostenibles i les 4 escoles bressol municipals han realitzat durant el curs.

Durant tot el matí l'alumnat de cicle mitjà i els de cicle superior i ESO han treballat a la plaça de la Vila, on hi havia la Fira d'intercanvi de projectes de sostenibilitat, i als jardins del Palau Falguera i al parc del Llobregat, on s'han fet els tallers de biodiversitat, foto de natura i construcció d'hotels d'insectes. A partir de les 15 h s'ha fet l'acte de cloenda a l'Auditori del Palau Falguera. La celebració ha permès als i les alumnes treballar diferents qüestions sobre la sostenibilitat a la ciutat per buscar solucions a l'emergència climàtica des de les escoles. Els projectes que s'intercanvien estan relacionats amb el projecte Refugis bioclimàtics a Sant Feliu. 

La TROCAMBA és un espai de trobada d'alumnes de primària i secundària organitzada des del curs 2010-2011 pel professorat i alumnat de la Xarxa. Una jornada per intercanviar idees i bones pràctiques per treballar pel medi ambient des de l'escola. Durant la TROCAMBA s'organitzen diverses activitats on l'alumnat és el principal protagonista i la cooperació entre centres educatius és el lligam clau de les trobades.

Fotos de la 12a edició de la TROCAMBA

Documents relacionats:
Comparteix
ENVIAR PER EMAILCancel·lar enviament de correu
* Camps obligatoris
Enviar
Salta a la part superior