Ajuntament de Sant Feliu de Llobregat

Link to ObjectExecute action
Salta al contingut
12/06/2024 20:50:10

Idioma

Identificació

Pàgina inicial de l'Ajuntament de Sant Feliu de Llobregat

Cercador global

Menú superior

Menú principal

L'Ajuntament
Comunicació

Les obres d'estintolament del pont de la riera Salut avancen a bon ritme

24/05/2024
Lectures: 743
Les obres d'estintolament del pont de la riera Salut avancen a bon ritme

ADIF anuncia que les obres que del soterrament que afecten l'àmbit de riera de la Salut, iniciades el passat 15 de maig, segueixen amb el calendari previst. Això implica que el pas de vianants que ha quedat temporalment afectat es reobrirà en els propers dies, després d'assegurar l'estructura d'estintolament del pont que actualment continua en procés de muntatge.

Els vianants afectats per aquest tancament tenen dues alternatives de pas properes:

  • El pont verd, que connecta els barris de la Salut i de Can Maginàs;
  • La passarel·la del carrer de Constitució amb el passeig de Comte de Vilardaga, situada al costat de l'estació provisional.

Actualment hi ha restriccions a la mobilitat en el pas inferior de la riera de la Salut que impliquen el tancament del pas de vehicles en tots dos sentits de circulació durant aproximadament un any, degut als treballs d'excavació del túnel en mina en aquesta zona. No obstant això, es mantindrà el sentit de pujada per la riera de la Salut entre el pont i el carrer de Can Calders per als vehicles que circulin des del carrer de Pizarro.

Alternatives a la mobilitat rodada

Com a actuació complementària per tal de minimitzar l'impacte a la mobilitat amb motiu d'aquesta afectació produïda per l'avanç de les obres d'ADIF, es realitzaran diverses actuacions entre les quals destaquen la implantació d'una rotonda en la cruïlla de rambla de Marquesa de Castellbell i carretera de la Sànson, així com l'eliminació de semàfors en el tram que arriba fins a la rotonda amb el carrer de Mataró.

Comparteix
ENVIAR PER EMAILCancel·lar enviament de correu
* Camps obligatoris
Enviar
Salta a la part superior