Ajuntament de Sant Feliu de Llobregat

Link to ObjectExecute action
Salta al contingut
12/06/2024 21:07:32

Idioma

Identificació

Pàgina inicial de l'Ajuntament de Sant Feliu de Llobregat

Cercador global

Menú superior

Menú principal

L'Ajuntament
Comunicació

La cooperativa Sant Feliu Ciutat Viva celebra la festa de cloenda de 'La col·lecció més bèstia'

24/05/2024
Lectures: 423
La cooperativa Sant Feliu Ciutat Viva celebra la festa de cloenda de 'La col·lecció més bèstia'

Divendres 24 de 17.30 a 20 h la plaça del Vuit de març acollirà la festa de cloenda de la campanya de l'àlbum 'La col·lecció més bèstia de Sant Feliu', organitzada per la cooperativa Sant Feliu Ciutat Viva. L'entitat, que aglutina comerç, restauració i serveis associats del municipi, ha preparat diverses activitats que inclouen tallers de manualitats, una xocolatada popular, i l'actuació de colles convidades, entre d'altres.

Durant la celebració es portaran a terme dos sortejos relacionats amb sengles campanyes que la cooperativa ha impulsat en les darreres setmanes. D'una banda, es coneixeran les persones guanyadores de dos caps de setmana a Port Aventura entre aquelles que hagin completat l'àlbum de cromos de 'La col·lecció més bèstia', que enguany s'ha portat a terme per segona vegada després de l'èxit de 2023, i ha comptat amb una tirada de 1.000 exemplars. També hi haurà el sorteig de la promoció del photocall que s'ha desenvolupat a Instagram, i que segons l'entitat aposta per omplir els carrers de vida decorant els aparadors buits.

Sant Feliu Ciutat Viva és una cooperativa de serveis al comerç, serveis i restauració que es defineix com un nou model a seguir en la dinamització comercial, generant condicions perquè Sant Feliu esdevingui una ciutat viva. Al llarg de l'any organitza diverses activitats i actes perquè hi hagi més afluència de persones a la ciutat i, indirectament, als comerços i serveis.

Comparteix
ENVIAR PER EMAILCancel·lar enviament de correu
* Camps obligatoris
Enviar
Salta a la part superior