Ajuntament de Sant Feliu de Llobregat

Link to ObjectExecute action
Salta al contingut
25/06/2024 08:26:28

Idioma

Identificació

Pàgina inicial de l'Ajuntament de Sant Feliu de Llobregat

Cercador global

Menú superior

Menú principal

L'Ajuntament
Comunicació

Una delegació italiana visita l'escola Nadal d'intercanvi Erasmus

27/05/2024
Lectures: 541
Una delegació italiana visita l'escola Nadal d'intercanvi Erasmus

L'Escola Nadal ha acollit durant el matí de dilluns 27 de maig una visita en el marc del projecte Erasmus+ 2021-2027 per a escoles de primària. L'alcaldessa Lourdes Borrell, el president de l'Àrea de Serveis a les Persones Iván Martín, i l'equip docent i directiu del centre han rebut a aquesta delegació, integrada per sis mestres i la directora del grup d'escoles Istituto Comprensivo Vann'Anto de Ragusa, Sicília.

El grup participarà durant una setmana en un intercanvi professional i d'observació de metodologies educatives. La visita forma part del projecte Erasmus K121, impulsat per l'organització SEPIE (Servei Espanyol per a la Internacionalització de l'Educació), que té com a objectiu fomentar la cooperació europea en l'àmbit educatiu. El curs passat, alumnes de l'Escola Nadal van tenir l'oportunitat de realitzar mobilitats a Sicília i Finlàndia, i ara és el torn dels col·legues sicilians per conèixer de primera mà les pràctiques educatives implementades a Sant Feliu.

Durant la seva estada, els mestres visitants podran observar i compartir metodologies actives, amb especial atenció a l'ús de dispositius digitals i recursos oberts. Aquest 'Job Shadowing' té com a objectius principals, entre d'altres, conèixer com altres centres d'Europa han gestionat la implementació de metodologies actives, reduir la despesa energètica i gestionar de manera autònoma els residus generats als centres, i crear condicions òptimes per abordar la diversitat amb els recursos disponibles.

Aquest intercanvi no només reforça els vincles entre els centres educatius participants, sinó que també contribueix a l'enriquiment professional dels mestres i a la millora de la qualitat educativa a través de la cooperació internacional.

Comparteix
ENVIAR PER EMAILCancel·lar enviament de correu
* Camps obligatoris
Enviar
Salta a la part superior