Ajuntament de Sant Feliu de Llobregat

Link to ObjectExecute action
Salta al contingut
25/06/2024 06:30:52

Idioma

Identificació

Pàgina inicial de l'Ajuntament de Sant Feliu de Llobregat

Cercador global

Menú superior

Menú principal

L'Ajuntament
Comunicació

El taller de l'Escola de Famílies de juny estarà dedicat a situacions de malaltia, mort i dol

07/06/2024
Lectures: 528
El taller de l'Escola de Famílies de juny estarà dedicat a situacions de malaltia, mort i dol

L'Escola de Famílies, que forma part del projecte del Programa de Suport a les AMPA i AFA gestionat per l'Ajuntament, continua oferint, en col·laboració amb la Diputació de Barcelona, el seu programa formatiu amb una sessió en format virtual que s'impartirà el dimarts 11 de juny, a les 17.30 h, en el marc de la iniciativa 'Sant Feliu, ciutat cuidadora'.

Aquesta formació, que porta per títol 'Acompanyant infants i adolescents en situacions de malaltia, mort i dol en la nostra família', pretén facilitar eines per ajudar a travessar situacions difícils en què una  persona estimada té una malaltia greu, mor o es troba en dol. A més s'oferiran recursos per acompanyar els infants i adolescents davant d'aquestes situacions.

Aquesta activitat és gratuïta i cal fer la inscripció prèvia enviant un correu electrònic a suportampas@santfeliu.cat, indicant nom i cognoms i la formació en la qual es vol participar. Uns dies abans les persones interessades rebran un correu amb les credencials per accedir a la formació.

Documents relacionats:
Comparteix
ENVIAR PER EMAILCancel·lar enviament de correu
* Camps obligatoris
Enviar
Salta a la part superior