Ajuntament de Sant Feliu de Llobregat

Link to ObjectExecute action
Salta al contingut
27/05/2024 15:28:39

Idioma

Identificació

Pàgina inicial de l'Ajuntament de Sant Feliu de Llobregat

Cercador global

Menú superior

Menú principal

Sant Feliu Innova
Ajuts i subvencions

II Premis de Continguts Digitals "Sant Feliu On Line"

FINALITZAT EL TERMINI D'INSCRIPCIONS

L'Ajuntament de Sant Feliu de Llobregat, des del seu projecte municipal d'alfabetització digital, convoca els Premis de Continguts Digitals “Sant Feliu On Line” per tal de fomentar la motivació de la ciutadania i el teixit social i econòmic envers les noves tecnologies de la informació i la comunicació (TIC), de forma que les faci seves, com una nova eina de participació activa i de generació i difusió de continguts digitals  a la xarxa . L'objectiu és premiar les millors iniciatives en la creació i/o dinamització de continguts comunicatius i audiovisuals al Web, amb eines senzilles i bàsiques: blogs, canals de video, així com  la utilització de teconologia d'ús quotidià; telèfons mòbils, càmares de fotografia i video digital...

Aquests premis incorporen diferents categories d'àmbit local, iniciativa que ha de suposar una plataforma de generació i difusió de continguts en línia i de promoció i foment de la creativitat local. També incorporen una categoria d'àmbit nacional amb l’objectiu de difondre i estendre l'ús de bones pràctiques amb les eines web 2.0 per part de les  micro, petites i mitjanes empreses catalanes, exemplificant el que suposen l’ús d’aquestes eines, i en general, la seva presència a Internet, per als petits negocis.

Categories

En aquesta segona edició, el concurs constarà d'un total de 3 categories:

  • Categoria 1 (LOCAL): Millor bloc ciutadà
  • Categoria 2 (LOCAL): Millor fotografia presa amb telèfon mòbil.
  • Categoria 3 (ÀMBIT: CATALUNYA) : Millor ús corporatiu d'eines 2.0 per part de micro, petita o mitjana empresa. 

Inscripció

Per a participar només cal que envieu un correu electrònic a l'adreça tic@santfeliu.cat, escrivint “inscripció concurs SFOL” a l'assumpte, amb les següents dades:

  • Nom i cognoms.
  • Adreça.
  • N.I.F. o N.I.E., segons convingui.
  • Telèfon de contacte.
  • Adreça de correu electrònic.
  • Categoria o categories on es vol participar.
  • Document adjunt amb l’obra, o dades específiques de l’obra, segons la categoria veure bases específiques)

En el cas de la categoria 3 també cal incloure:

Nom de l’empresa
Càrrec que s’ocupa
Declaració del responsable de l’empresa (ANNEX II)

La informació actualitzada en relació a aquests premis es podrà consultar en aquest mateix web i al blog del projecte: www.santfeliu.cat/blog.

La data límit de presentació d'inscripcions/candidatures és el 19 d'abril del 2009.El jurat es reunirà la segona quinzena d'abril del 2009 per a emetre el veredicte. Podreu veure la relació de participants a www.santfeliu.cat/blog i/o www.santfeliu.cat/online/premis, a partir 27 d'abril de 2009, i les obres guardonades a partir del 15 de maig de 2009.

A partir del 4 de maig de 2009 es publicarà a www.santfeliu.cat/blog i/o www.santfeliu.cat/online la relació complerta d'obres participants. La organització es posarà en contacte amb els guanyadors per tal de comunicar-los la resolució, així com convocar-los a l'acte de lliurament dels premis”.

Amb el suport de: 

Generalitat de Catalunya - Departament de Governació i Administracions Públiques

Salta a la part superior