Ajuntament de Sant Feliu de Llobregat

Link to ObjectExecute action
Salta al contingut
27/05/2024 14:42:12

Idioma

Identificació

Pàgina inicial de l'Ajuntament de Sant Feliu de Llobregat

Cercador global

Menú superior

Menú principal

Sant Feliu Innova
Ajuts i subvencions

Premis Extraordinaris Sant Feliu Ciutat Digital 2009

L'Ajuntament de Sant Feliu de Llobregat, des del seu projecte municipal Ciutats Digitals, convoca els Premis extraordinaris Sant Feliu Ciutat Digital 2009 per tal de fomentar la motivació de la ciutadania i el teixit econòmic envers les noves tecnologies de la informació i la comunicació (TIC), de forma que les faci seves, com una nova eina d'innovació, cooperació, oportunitats de negoci, participació activa, i de generació i difusió de continguts digitals a la xarxa.

En aquesta edició, el concurs constarà d'un total de 5 categories:

Mencions honorífiques:

  • Bloc destacat de la comunitat blocaire de Sant Feliu (LOCAL)

Premis:

  • Categoria 1: Vídeo aficionat allotjat a Internet (LOCAL)
  • Categoria 2: Innovació empresarial (LOCAL)
  • Categoria 3: Millor web de cooperació empresarial (ÀMBIT: BAIX LLOBREGAT)
  • Categoria 4: Emprenedors/es a la Xarxa (ÀMBIT: BAIX LLOBREGAT)

Per participar només cal omplir el formulari de la categoria corresponent, amb les vostres dades personals i adjuntar els documents necessaris en funció de la categoria (veure bases específiques).

Si teniu qualsevol dubte podeu contactar amb la organització a través del correu a la direcció tic@santfeliu.cat

Cada participant podrà presentar-se a una o varies categories acceptant les bases de cadascuna, però un mateix recurs, eina o innovació no pot ser presentat a diferents categories.

La informació actualitzada en relació a aquests premis es podrà consultar en aquest mateix web i al blog del projecte: www.santfeliu.cat/blog.

La data límit de presentació d’inscripcions/candidatures és el 13 de desembre de 2009. El jurat es reunirà la primera quinzena de desembre de 2009 per a emetre el veredicte. Podreu veure la relació complerta de participants a www.santfeliu.cat/innova, www.santfeliu.cat/tic i/o www.santfeliu.cat/online/premis a partir del 15 de desembre de 2009, i les obres guardonades a partir de l’11 de gener de 2010.

L'organització es posarà en contacte amb els guanyadors per tal de comunicar-los la resolució, així com convocar-los a l'acte de lliurament dels premis.


Amb el suport de:

Generalitat de Catalunya - Departament de Governació i Administracions Públiques

Salta a la part superior