Ajuntament de Sant Feliu de Llobregat

Link to ObjectExecute action
Salta al contingut
25/05/2024 12:09:27

Idioma

Identificació

Pàgina inicial de l'Ajuntament de Sant Feliu de Llobregat

Cercador global

Menú superior

Menú principal

Sant Feliu Innova
Hemeroteca

La Casa d'Oficis Sant Feliu Ciutat Digital de l'Ajuntament de Sant Feliu de Llobregat és un dels participants més actius d'un innovador projecte educatiu de Realitat Augmentada

11/07/2011
Lectures: 4040
La Casa d'Oficis Sant Feliu Ciutat Digital de l'Ajuntament de Sant Feliu de Llobregat és un dels participants més actius d'un innovador projecte educatiu de Realitat Augmentada

La Casa d'Oficis Sant Feliu Ciutat Digital III, del projecte municipal Sant Feliu On Line i el departament de Promoció Econòmica, ha estat escollit com a un dels equips pilot per contribuir al desenvolupament del projecte EspiRA, creat per l'associació Espiral i Educared (Fundación Telefónica).

El projecte EspiRa és un projecte molt innovador que pretén, basant-se en la Realitat Augmentada (RA), aconseguir una aplicació que pugui ser utilitzada de manera senzilla i intuïtiva al món educatiu. Són nombroses les possibilitats que ofereix la RA en el camp de l'Educació: com fer excursions per la nostra localitat, consultant i produint informació de manera interactiva sobre punts d'interès relacionats amb els monuments, la història, les tradicions, les obres, el transport, la vegetació, els edificis emblemàtics ...

Logo de Espira amb accés al seu web

Imatges del projecte

Començant la fase inicial

En aquests moments, el projecte ja està en marxa i l'equip dels alumnes treballadors de la Casa d'Oficis Sant Feliu Ciutat Digital III és un dels més actius desenvolupadors a tot l'Estat. La missió d'aquest equip serà la de:

  1. Georeferenciar un mínim d'entrades (punts destacats del seu entorn). S'ha iniciat amb els punts de la Ruta Modernista de Sant Feliu de Llobregat.
  2. Introduir dades com el context i informació rellevant sobre cada punt.
  3. Consultar in situ o via web les entrades dels altres components de l'equip.
  4. Completar una base de dades amb les referències introduïdes.
  5. Compartir i debatre en un fòrum àdhuc del projecte les dificultats hagudes, els èxits aconseguits, les possibilitats que es poden anar descobrint, etc.

La Casa d'Oficis "Sant Feliu Ciutat Digital III " és un programa de formació i treball ubicat a l'Aula Sant Feliu que qualifica a 20 joves, de 16 a 24 anys, en l'ocupació de Dinamitzador/a digital multimèdia.

Durant el seu any de durada, a més de la formació, els alumnes - treballadors adquireixen experiència pràctica professional en aquesta especialitat gràcies als treballs que desenvolupen en col·laboració amb les entitats sense afany de lucre de la ciutat.

Blog de la Casa d'Oficis:  http://casadoficissf.blogspot.com/

La Casa d'Oficis té com a objectius fer que les Tecnologies de la Informació i la Comunicació (TIC) arribin a tots els ciutadans i entitats de la ciutat, d'una banda, i de l'altra, formar alumnes-treballadors en ocupacions de l'àmbit de les TIC. D'aquesta manera, se'ls capacitarà professionalment per tal d'afavorir la seva posterior inserció laboral en aquest sector, ja sigui per compte de les empreses del sector que treballen a la ciutat o per compte propi creant la seva empresa.

La Casa d'Oficis Sant Feliu Ciutat Digital III és un programa de formació i treball del Servei d'Ocupació de Catalunya cofinançat per la Generalitat de Catalunya i el Fons Social Europeu i organitzat per l'Ajuntament de Sant Feliu de Llobregat.

Més informació:

ENVIAR PER EMAILCancel·lar enviament de correu
* Camps obligatoris
Enviar
Salta a la part superior