Ajuntament de Sant Feliu de Llobregat

Link to ObjectExecute action
Salta al contingut
18/05/2024 03:30:20

Idioma

Identificació

Pàgina inicial de l'Ajuntament de Sant Feliu de Llobregat

Cercador global

Menú superior

Menú principal

Sant Feliu Innova
Hemeroteca

Es presenta Històries dels Barris: Can Calders i La Salut dels 80 a l'actualitat

15/07/2011
Lectures: 3338
Es presenta Històries dels Barris: Can Calders i La Salut dels 80 a l'actualitat

Us volem recomanar l'assistència al proper dimarts 28 de juny, a les 19.30 h al Cinebaix (c/ Joan Batllori, 21) a la projecció gratuïta del documental participatiu Històries dels Barris: Can Calders i La Salut dels 80 a l'actualitat, seguit d'un cinefòrum entre els assistents. El documental mostra, a través de les vivències dels veïns i veïnes, l'evolució dels dos barris en els darrers trenta anys, fent especial èmfasi en els canvis produïts a nivell urbanístic, social, cultural i econòmic.

 

Històries dels Barris: Can Calders i La Salut dels 80 a l'actualitat és la segona part del documental participatiu Històries dels Barris: Can Calders i La Salut dels 40 fins els 80, estrenat el setembre de 2009. Aquest nou audiovisual repassa, mitjançant testimonis, fotografies, retalls de premsa i vídeos domèstics aportats pels mateixos participants les transformacions sofertes per dos dels barris més populosos de la nostra ciutat. Les reivindicacions veïnals per temes com el tanatori, la creació de noves entitats veïnals i culturals, els canvis en el paisatge urbanístic o les vivències dels nouvinguts en la segona onada migratòria a finals dels 90 són alguns dels temes que recull aquest documental.

Aquesta obra audiovisual sorgeix arran de les sessions participatives articulades al voltant de la taula Els barris i les seves històries, un dels espais de participació del projecte Fem Barri impulsat per l'Ajuntament de Sant Feliu de Llobregat i la Generalitat en el marc de la Llei de Barris.  En aquestes sessions els mateixos veïns i veïnes participants van decidir tant els continguts com el guió general, les persones a entrevistar i els materials que s'havien d'emprar. Un cop definides les línies mestres del documental, una productora audiovisuall composada per 2 emprenedores locals, SetzeNou, ha desenvolupat la producció al llarg dels darrers onze mesos. Veure Trailer del Documental

ENVIAR PER EMAILCancel·lar enviament de correu
* Camps obligatoris
Enviar
Salta a la part superior