Ajuntament de Sant Feliu de Llobregat

Link to ObjectExecute action
Salta al contingut
25/05/2024 13:46:32

Idioma

Identificació

Pàgina inicial de l'Ajuntament de Sant Feliu de Llobregat

Cercador global

Menú superior

Menú principal

Sant Feliu Innova
Hemeroteca

El lliurament de 10 ordinadors més a l'escola Arquitecte Gaudí, dins del programa de cessió d'ordinadors de l'Ajuntament, permetrà seguir avançant amb el projecte Innovamat

01/07/2021
Lectures: 4494
El lliurament de 10 ordinadors més a l'escola Arquitecte Gaudí, dins del programa de cessió d'ordinadors de l'Ajuntament, permetrà seguir avançant amb el projecte Innovamat

El Regidor de Noves Tecnologies, Aitor Rivera, va fer el lliurament del material informàtic el passat dia 23 de juny a  la directora de l'Escola, Inmaculada Piqué, com a continuació del lliurament realitzat el passat mes de desembre que va permetre posar en marxa el projecte Innovamat, per potenciar l'aprenentatge de les matemàtiques. Amb el lliurament d'aquests 10 ordinador més es podrà consolidar el programa dins l'escola.

El projecte, amb l'ajuda de l'apliació Bmath, vol transformar l'aula de matemàtiques en un entorn inspirador, que convida aprendre a desenvolupar el potencial de cada alumne de manera autònoma. Els continguts es presenten amb criteri didàctic, respectant els diferents ritmes d'aprenentatge i donant valor als processos matemàtics: resoldre problemes, raonar, connectar, comunicar-se i representar, sense oblidar els continguts. Una proposta digital diferent per motivar l'alumnat en l'aprenentatge de les matemàtiques.

El lliurament d'ordinadors a l'escola s'ha fet dins el programa de cessió d'ordinadors de l'Ajuntament, un dels més antics que es va posar en marxa amb el naixement del programa Sant Feliu Innova i que ha servit per ajudar a entitats i escoles del municipi a poder engegar diferents projectes de digitalització. En aquest cas ha estat fruit d'una col·laboració amb el Departament d'Educació i Infància de l'Ajuntament de Sant Feliu de Llobregat.


Articles relacionats:

ENVIAR PER EMAILCancel·lar enviament de correu
* Camps obligatoris
Enviar
Salta a la part superior