Últimes notícies

Link to ObjectExecute action
Salta al contingut
25/06/2024 06:55:19

Idioma

Identificació

Pàgina inicial de l'Ajuntament de Sant Feliu de Llobregat

Cercador global

Menú superior

Menú principal

Sant Feliu Innova
Innovació i emprenedoria digital

Nou curs al Punt TIC per plasmar en un mapa els reptes de ciutat

02/09/2015
Lectures: 3490
Nou curs al Punt TIC per plasmar en un mapa els reptes de ciutat

Punt TIC Torre del Roser i Palau Falguera torna a omplir la vostra agenda de cursos. Per als més curiosos i pels que tingueu inquietuds, per a tota aquella gent que vulgueu aprendre de noves tecnologies !

El curs Què necessita Sant Feliu? Plasma en un mapa digital els teus reptes de ciutat ofereix una nova manera de contribuir als canvis que està sofrint, en la seva millora i en la opinió més directa.

Es tracta d'un curs on, amb la vostra col·laboració, idees i aportacions, aprendreu què és el Big Data, les Dades Obertes i els Sistemes d'Informació Geogràfica i on, amb tot això, i a partir d'aquí, podreu crear el vostre propi mapa.

Podreu jugar amb les combinacions de diferents dades, crear, modificar, geolocalitzar i, sobretot, ajudar a que Sant Feliu millori les seves necessitats.

Us animem a què us apunteu ! Els dies 14, 17, 21, 24 i 28 de setembre i 1, 5 i 8 d'octubre de 15:30 a 17:00 us esperem al Punt TIC Torre del Roser i dissenyem conjuntament diferents opcions per a la millora de la nostra ciutat.

Més informació

Aquí trobareu les altres ofertes formatives que s'ofereixen al Punt TIC Torre del Roser.

Acció subvencionada pel SOC  en el marc dels Programes de suport al desenvolupament local i cofinançades pel Fons Social Europeu.

Comparteix
ENVIAR PER EMAILCancel·lar enviament de correu
* Camps obligatoris
Enviar
Salta a la part superior