Ajuntament de Sant Feliu de Llobregat

Link to ObjectExecute action
Salta al contingut
30/05/2024 17:44:39

Idioma

Identificació

Pàgina inicial de l'Ajuntament de Sant Feliu de Llobregat

Cercador global

Menú superior

Menú principal

Sant Feliu Innova
Serveis mòbils

L’aplicació mòbil Seguretat Ciutadana posa a la teva mà un conjunt de funcionalitats per comunicar-te amb la Policia Local en qüestió de segons! Descarrega de forma gratuïta l’app per a dispositius Android o Apple:

Disponible en Google Play (Obre en una nova finestra del navegador)  Disponible en Apple Store (Obre en una nova finestra del navegador)

 

Policia Local més a prop

App Seguritat ciutadana

Simbol localització Localització de persones vulnerables. Pares, mares, tutors de menors o de persones en situació de vulnerabilitat poden realitzar una petició de recerca i localització si consideren que aquests estan en situació de risc.

 

Simbol SOS Enviament de missatges d'emergència. Si presencieu casos de violència de gènere, atracaments, emergències mèdiques, incendis o accidents podeu reportar-los amb un missatge que arribarà en qüestió de segons a la Central de la Policia Local.

 

Simbol Geoposicio Trucada de telèfon geoposicionada. Aquesta opció envia un avís d'emergència al panell de control de la Policia Local, indicant el lloc des d'on es realitza la trucada i les dades més rellevants per oferir ajuda de manera ràpida i eficaç.

 

Simbol Alertes Alertes a Sant Feliu. Informeu-vos a l'instant de talls de carrer, afectacions al trànsit, consells preventius i informacions d'interès al nostre municipi mitjançant el sistema d'alertes push a l'aplicació.
Salta a la part superior