Ajuntament de Sant Feliu de Llobregat

Link to ObjectExecute action
Salta al contingut
26/05/2024 11:08:49

Idioma

Identificació

Pàgina inicial de l'Ajuntament de Sant Feliu de Llobregat

Cercador global

Menú superior

Menú principal

Sant Feliu Innova
Ajuts i subvencions

I Premi de Continguts Digitals "Sant Feliu On Line"

L'Ajuntament de Sant Feliu de Llobregat, des del seu projecte municipal d'alfabetització digital, convoca el Primer Premi de Continguts Digitals “Sant Feliu On Line” per tal de fomentar la motivació de la ciutadania i el teixit social per les noves tecnologies de la informació i la comunicació (TIC), de forma que les faci seves, com una nova eina de participació activa i de generació i difusió de continguts digitals locals.

L'objectiu és premiar les millors iniciatives en la creació i/o dinamització de continguts comunicatius i audiovisuals al Web, creats per ciutadans i ciutadanes de Sant Feliu de Llobregat o sobre alguna temàtica vinculada a la ciutat.

Categories

El Premi constarà d'un total de 4 categories:

  • Categoria 1: Millor bloc ciutadà.
  • Categoria 2: Millor fotolog/videobloc.
  • Categoria 3: Millor fotografia presa amb telèfon mòbil.
  • Categoria 4: Millor minimetratge afeccionat allotjat a Internet.

Els guanyadors de les quatre categories rebran una càmera digital i una quantitat en metàl·lic de 150 €, mentre que els segons classificats obtindran una memòria USB i 100 €.

Les persones que vulguin participar hauran d’enviar les seves dades (nom i cognoms, adreça, NIF, telèfon de contacte, correu electrònic, categoria/es on es vol participar, l’obra o dades específiques de l’obra i una breu descripció) a l’adreça de correu electrònic tic@santfeliu.cat escrivint “inscripció concurs SFOL”. El termini d’inscripcions és del 19 de novembre al 3 de desembre de 2007 i els premis es comunicaran als guanyadors el 14 de desembre. El lliurament dels premis tindrà lloc la segona quinzena de gener de 2008, al Palau Falguera.

Els criteris de valoració del jurat seran l’originalitat i l’interès de la temàtica i continguts; la personalització i adequació de l’estil, el disseny i la tècnica; així com d’altres específics com la periodicitat d’actualització de continguts i el grau d’interacció amb els visitants en el cas de blocs, fotologs i vídeoblocs.

Es podrà consultar la relació de participants a www.santfeliu.cat/blog i/o a aquest apartat del web, a partir del 5 de desembre de 2007, i les obres guardonades a partir del 14 de desembre de 2007. La relació d’obres participants es podrà consultar a partir del 21 de desembre.

El projecte municipal d’alfabetització digital Sant Feliu On Line impulsa tot un conjunt d’actuacions encaminades a promoure l’aprenentatge i la utilització de les TIC per a tots els ciutadans i ciutadanes de Sant Feliu de Llobregat.

Es poden consultar diverses d’aquestes actuacions per facilitar la incorporació de la ciutadania a Internet i a les TIC a:

Consulta'n les bases en pdf

Salta a la part superior