Ajuntament de Sant Feliu de Llobregat

Link to ObjectExecute action
Salta al contingut
25/09/2021 22:40:47

Idioma

Identificació

Pàgina inicial de l'Ajuntament de Sant Feliu de Llobregat

Cercador global

Menú superior

Menú principal

La Volta Ciclista a Catalunya passa per Sant Feliu el diumenge 28 de març sense públic en sortides i arribades

26/03/2021
Lectures: 2314
La Volta Ciclista a Catalunya passa per Sant Feliu el diumenge 28 de març sense públic en sortides i arribades

El diumenge 28 de març de 2021 tindrà lloc el pas per Sant Feliu de Llobregat de la 7ª i última etapa de la 100a Volta Ciclista a Catalunya. Una jornada de 133 km, que començarà a la plaça Espanya de Barcelona, acabarà al castell de Montjuïc de la capital catalana, i es desenvoluparà amb tot un seguit de mesures especials per adaptar-se als protocols de la COVID-19.

Entre d'altres, destaca el fet que s'estableixi una bombolla de carrera per aïllar els corredors, personal d'equip i organizació de l'exterior i, per tant, les sortides i arribades se celebran sense públic. Aquestes zones estaran delimitades per tanques, i tampoc s'anunciaran zones d'avituallament al llarg del recorregut. 

Des de l'Ajuntament i la Secretaria General de l'Esport  i de l'Activitat Física s'anima la població a seguir aquesta edició per televisió i mitjans informatius per tal d'evitar aglomeracions, i així garantir el compliment de totes les mesures de seguretat.

L'horari aproximat de pas per la nostra ciutat serà les 11 h. La comitiva vindrà des de Sant Just Desvern, passarà per l'avinguda de Montejurra i pel carrer de Laureà Miró, i continuarà en direcció a Molins de Rei. 

Per aquest motiu, la Policia Local tallarà el carrer de Laureà Miró i l'avinguda de Montejurra el mateix diumenge 28 de març, entre les 10.30 i  les 11.15 h, i indicarà vies alternatives per a la circulació rodada. També es veuran afectats els aparcaments particulars ubicats en aquestes vies, dels que no podran sortir vehicles. 

La Volta provocarà afectacions al bus urbà SF3 de les 10 a les 11.15 h. Concretament, s'anul·larà el bus de les 10.10 h i el de les 11 h sortirà a les 11.15 h. Les companyies d'autobusos indicaran els itineraris alternatius en les parades o l'anul·lació del servei en aquesta franja horària.

Comparteix
ENVIAR PER EMAILCancel·lar enviament de correu
* Camps obligatoris
Enviar
Salta a la part superior