Ajuntament de Sant Feliu de Llobregat

Link to ObjectExecute action
Salta al contingut
23/07/2024 22:29:53

Idioma

Identificació

Pàgina inicial de l'Ajuntament de Sant Feliu de Llobregat

Cercador global

Menú superior

Menú principal

L'Ajuntament
Comunicació

Llum verda a la llicència d'obres dels habitatges amb protecció oficial d'Anselm Clavé

22/05/2019
Lectures: 2653
Llum verda a la llicència d'obres dels habitatges amb protecció oficial d'Anselm Clavé

La Junta de Govern Local ha aprovat dimarts 22 de maig la llicència d'obres de l'edifici que allotja els habitatges amb protecció oficial situats al carrer d'Anselm Clavé, que es començarà a construir a la tardor d'aquest mateix any. L'objecte de la llicència és la construcció d'un edifici plurifamiliar de 40 habitatges amb protecció oficial que promou l'organisme metropolità IMPSOL. L'edifici és de planta baixa més cinc plantes, i incorpora dues plantes de soterrani destinades a aparcament i trasters. També es disposa de dos locals sense ús definit en planta baixa, que l'Ajuntament proposa que tingui ús d'equipament del barri.

El programa funcional distribueix 10 habitatges tipus 'A' de 66,06 m2 de superfície útil; 10 habitatges tipus 'B' de 62,50 m2 de superfície útil; 10 habitatges tipus 'C' de 66,43 m2 de superfície útil; 8 habitatges tipus 'D' de 62,34 m2 de superfície útil; i 2 habitatges tipus 'E' de 62,74 m2 de superfície útil.

La promoció s'iniciarà a la tardor de 2019, i està previst que es lliurin els habitatges el mes de juliol de 2021. Es preveu que un terç dels habitatges que integren aquesta promoció siguin habitatges de protecció oficial de renda lliure, un altre terç de lloguer assequible, i un altre de lloguer social.

Els col·lectius previstos per accedir a aquesta promoció estaran definits en les bases que s'aprovaran en els propers mesos, una vegada que s'hagin debatut en la Taula Social de l'Habitatge.

Comparteix
Salta a la part superior