Ajuntament de Sant Feliu de Llobregat

Link to ObjectExecute action
Salta al contingut
27/10/2021 03:13:20

Idioma

Identificació

Pàgina inicial de l'Ajuntament de Sant Feliu de Llobregat

Cercador global

Menú superior

Menú principal

L'Ajuntament
Comunicació

El Consell Municipal de Dones celebra el seu 25è aniversari

05/10/2021
Lectures: 392
El Consell Municipal de Dones celebra el seu 25è aniversari

El 20 de desembre de 1996 el Ple municipal va aprovar els estatuts del Consell Municipal de Dones de Sant Feliu, un òrgan que durant el darrer quart de segle ha permès articular la veu de les dones del municipi de forma social i política.

Amb motiu del 25è aniversari des de la seva creació, dimecres 13 d'octubre se celebrarà una taula rodona com a reconeixement de les dones que, amb la seva feina, han aconseguit que el Consell es mantingui actiu tots aquests anys. La trobada, que començarà a les 18.30 h a la Sala dels Àustries del Palau Falguera, comptarà amb la participació de Neus Pociello, presidenta de l'Institut Català de les dones; de Vicky Castellanos Núñez, consellera comarcal de Feminismes, Gent Gran i Diversitat Sexual i de Gènere; i de Gemma Altell, vicepresidenta del Consell de Dones de Barcelona. La regidora de Feminismes i Polítiques LGTBI Loren Rider clourà l'acte, que comptarà amb una fila 0 amb representants de diferents òrgans de participació de la ciutat i grups de dones.

El Consell Municipal de Dones de Sant Feliu és un òrgan que des del seu origen ha esdevingut un espai de participació de les dones organitzades en entitats, grups o a títol individual que han volgut aportar experiència, sabers i sororitat a la vida social i política de la ciutat. Al llarg de la seva existència també s'ha convertit en el nexe amb el moviment feminista d'àmbit nacional i internacional, com va suposar entre d'altres la participació del Consell a la IV Conferència Mundial de les Dones, organitzada per Nacions Unides a Beijing.

Comparteix
ENVIAR PER EMAILCancel·lar enviament de correu
* Camps obligatoris
Enviar
Salta a la part superior