Ajuntament de Sant Feliu de Llobregat

Link to ObjectExecute action
Salta al contingut
28/11/2021 19:26:52

Idioma

Identificació

Pàgina inicial de l'Ajuntament de Sant Feliu de Llobregat

Cercador global

Menú superior

Menú principal

L'Ajuntament
Comunicació

Arriben les primeres màquines a la zona del soterrament

15/10/2021
Lectures: 880
Arriben les primeres màquines a la zona del soterrament

En els pròxims dies s'iniciaran els primers treballs amb maquinària pesant amb motiu de les obres del soterrament de les vies a Sant Feliu. Aquests es realitzaran després d'haver-se procedit a la neteja i esbrossada dels espais situats al marge de les vies del ferrocarril a la zona entre l'avinguda del Sol i la Ciutat Esportiva Joan Gamper al terme Municipal de Sant Joan Despí.

Les darreres setmanes s'han portat a terme treballs d'explanació previstos al projecte per deixar l'esplanada a la cota necessària perquè durant les properes setmanes es puguin començar a realitzar les pantalles de pilots dels murs del calaix de la cobertura de les vies en el tram de sortida en superfície a Sant Joan Despí.

Segons el projecte d'ADIF, a partir de l'encreuament amb riera Pahissa, el túnel soterrat començarà a pujar de cota fins a arribar al nivell actual de les vies.

En paral·lel també es continuen fent treballs de neteja, esbrossada i alliberament dels espais situats a ambdós marges del Canal de la Infanta a l'alçada de l'encreuament amb el Carrer Comerç, que són necessaris per a executar les obres previstes al projecte.

Comparteix
ENVIAR PER EMAILCancel·lar enviament de correu
* Camps obligatoris
Enviar
Salta a la part superior