Ajuntament de Sant Feliu de Llobregat

Link to ObjectExecute action
Salta al contingut
18/07/2024 10:03:59

Idioma

Identificació

Pàgina inicial de l'Ajuntament de Sant Feliu de Llobregat

Cercador global

Menú superior

Menú principal

Sant Feliu Innova
Innovació i emprenedoria digital

Sant Feliu Innova - Innovació i emprenedoria digital

Resum de notícies mensuals
Accedir al canal RSS de 2018
Novembre, resum de d'accions innovadores del mes

Aquest és el resum d'activitats i propostes innovadores que s'han dut a terme des de Sant Feliu Innova o amb agents de la nostra ciutat com a protagonistes durant novembre, un mes replet de novetats i que ha marcat l'inici de nous projectes que giren envers l'emprenedoria i la tecnologia.

Abril, resum de les accions innovadores del mes

Aquest és el resum de les activitats i propostes innovadores que nosaltres o els agents col·laboradors de Sant Feliu han dut a terme durant el mes d'abril. Abril ha estat el mes de la inauguració de CO-Innova Sant Feliu, la redefinició de la Torre del Roser com a Centre de Creació i la Innovació Social i Tecnològica, el passat dia 19, en dues sessions, una de matí i una altra de tarda.

Febrer, resum de les accions innovadores del mes

Aquest és el resum de les activitats i propostes innovadores que nosaltres o agents col·laboradors de Sant Feliu hem dut a terme el mes de febrer. La més destacada d'elles, la participació d'Allergeneat al Mobile World Congress (MWC), a la secció d'emprenedoria i startups 4 Years From Now (4YFN) del sector de la salut i el benestar. Allergeneat és el projecte guanyador de l'edició 2017 del programa Yuzz/Explorer Sant Feliu. A més, Quim Sánchez, el creador i co-impulsor amb José María Falcón, ens va explicar les seves impressions i projectes de futur immediat d'Allergeneat en una entrevista.

Gener, resum de les accions innovadores del mes

Us fem un resum de les activitats i propostes innovadores que s'han produït a Sant Feliu o amb agents de la nostra ciutat com a protagonistes durant el mes de gener, que hem arrencat amb molta força. La més destacada d'elles, l'inici del Yuzz/Explorer, que a finals de mes va posar en marxa la sisena edició a la nostra ciutat amb una vintena de projectes en cartera.

Salta a la part superior