Ajuntament de Sant Feliu de Llobregat

Link to ObjectExecute action
Salta al contingut
25/06/2024 07:26:15

Idioma

Identificació

Pàgina inicial de l'Ajuntament de Sant Feliu de Llobregat

Cercador global

Menú superior

Menú principal

Sant Feliu Innova
Innovació i emprenedoria digital

Recta final del programa PowerUP+ Sant Feliu

05/12/2023
Lectures: 2610
Recta final del programa PowerUP+ Sant Feliu

Arriba la recta final del programa PowerUP+ Sant Feliu, el qual el pròxim dia 11 de desembre serà on els equips participants podran exposar els seus projectes davant del jurat seleccionat per a aquest esdeveniment i qui una vegada analitzades les demos informaran de qui són els equips guanyadors i els premis a entregar a aquests.

El programa ha comptat amb mentores reconegudes del sector dels videojocs que han pogut capacitar als equips en eines i continguts per poder portar a terme un producte mínim viable:

  • Susana Medina - Game Design
  • Lara Isabel Rodriguez - Comunicació i Marketing
  • Mercedes Rodrigo - Art
  • Elena Blanes - Programació
  • Sandra Samper - Negoci
  • Ana Trujillo - Producció

Les persones participants també han pogut assistir als workshops que s'han realitzat, com Narrativa, UX/UI, música, Economy Design, producció especialitzada Indie, prensa i creació d'un estudi Indie.

Com a valor afegit PowerUP+ ha comptat amb el suport psicoemocional i psicoterapèutic de professionals que formen part de l'Associació Totes Som Futur així com activitats d'auto-consciència, postura i millora de l'expressió corporal de la mà de Bianca Ruano (instructora de ioga i periodista de l'àmbit dels videojocs.

Estem desitjant conèixer el treball que els equips han estat desenvolupant durant aquestes setmanes i veure els resultats obtinguts!

 


"Aquesta acció està subvencionada pel Servei Públic d'Ocupació de Catalunya en el marc dels Programes de suport al desenvolupament local."


 

Notícies relacionades:

ENVIAR PER EMAILCancel·lar enviament de correu
* Camps obligatoris
Enviar
Salta a la part superior