Ajuntament de Sant Feliu de Llobregat

Link to ObjectExecute action
Salta al contingut
07/10/2022 01:51:25

Idioma

Identificació

Pàgina inicial de l'Ajuntament de Sant Feliu de Llobregat

Cercador global

Menú superior

Menú principal

Cultura
Tota la informació cultural de la ciutat

Els Magentes celebren diumenge 18 de setembre la XXVI Diada Castellera

15/09/2022
Lectures: 496
Els Magentes celebren diumenge 18 de setembre la XXVI Diada Castellera

Aquest serà un cap de setmana ple d'activitats per a la Colla de Castellers de Sant Feliu. El proper diumenge 18 de setembre, a partir de les 11.30 h, Els Magentes celebraran la seva Diada Castellera a la plaça de la Vila. A continuació faran un dinar amb els Castellers de Sarrià, la colla convidada a la XXVI Diada Castellera.

Prèviament, el dissabte 17 de setembre, la colla castellera de Sant Feliu celebrarà el Dia del Comerç amb una cercavila que recorrerà els carrers de la ciutat oferint un pilar a cada comerç col·laborador.

Els Castellers de Sant Feliu van néixer al gener de 1996, amb l'apadrinament dels Castellers d'Esplugues. Van començar a fer assajos el mes de febrer a l'escola Gaudí. Al novembre de 1996, van posar-se per primer cop la camisa color magenta, en honor a la Ciutat de les Roses. Va ser a Sant Andreu de la Barca on van descarregar el 4/6, 3/6, torre de 5 i pilar de 4. El primer castell de 7 que van assolir els Castellers de Sant Feliu va ser al novembre de 1998, amb un 4/7. L'any 1999 van fer la seva primera sortida internacional, a París,  convidats per la ciutat agermanada amb Sant Feliu, Villeneuve Le Roi.

Comparteix
ENVIAR PER EMAILCancel·lar enviament de correu
* Camps obligatoris
Enviar
Salta a la part superior