Ajuntament de Sant Feliu de Llobregat

Link to ObjectExecute action
Salta al contingut
11/08/2020 09:46:28

Idioma

Identificació

Pàgina inicial de l'Ajuntament de Sant Feliu de Llobregat

Cercador global

Menú superior

Menú principal

Seu electrònica
Els meus tràmits

Seu electrònica - Els meus tràmits

Tràmit 1643643: Alta de subscripcions a canals de comunicació(11/08/2020)

Si vols connectar-te als canals de comunicació de Sant Feliu, omple tots els camps del formulari i fes clic a "Següent":

Nom i cognoms:

NIF/NIE/PASSAPORT:

Adreça electrònica:

Marca aquesta opció si vols rebre el Butlletí Digital (notícies d'actualitat i agenda d'activitats de Sant Feliu de Llobregat).


D’acord el que estableix l’Article 13 del Reglament (UE) General de Protecció de Dades, l'informem que les seves dades seran incorporades a un tractament responsabilitat de l'Ajuntament per remetre-li setmanalment el Butlletí Digital. Les seves dades seran tractades fins que es doni de baixa de la subscripció, després de la qual procedirem a la seva supressió. Per a més informació consulti la nostra política de privacitat.

Així mateix s’informa de la possibilitat d’exercir els seus drets d’accés, rectificació, supressió i la resta dels seus drets mitjançant la remissió d’un escrit dirigit al Delegat de Protecció de Dades o bé per mitjans electrònics www.santfeliu.cat/seuelectronica o bé presencialment o correu convencional a l’adreça següent: plaça de la Vila, 1 – 08980 Sant Feliu de Llobregat.