Ajuntament de Sant Feliu de Llobregat

Link to ObjectExecute action
Salta al contingut
23/07/2024 23:45:00

Idioma

Identificació

Pàgina inicial de l'Ajuntament de Sant Feliu de Llobregat

Cercador global

Menú superior

Menú principal

 Llei de Barris El Govern de la Generalitat pretén donar resposta a l’objectiu de la rehabilitació integral dels barris que presenten problemàtiques específiques. Per aquest motiu, va aprovar la Llei 2/2004, de 4 de juny, de millora de barris, àrees urbanes i viles que requereixen una atenció especial.

La Llei de Barris té per objectiu promoure la rehabilitació global de barris per evitar-ne la degradació, millorar les condicions de les persones residents en aquestes àrees, i afavorir, d’aquesta manera, la cohesió social. Per aconseguir-ho, aquesta llei estableix la creació d’un fons econòmic a disposició dels ajuntaments que presentin projectes d’intervenció integral que tinguin com a objectiu la millora urbanística, social i econòmica de barris.

Els criteris per a determinar les àrees que poden beneficiar-se dels ajuts tenen en compte si pateixen dèficits en equipaments, si presenten problemes demogràfics com l'envelliment de la població, o si tenen dificultats de desenvolupament econòmic. Així, es valora que els projectes incloguin millores de l'espai públic, rehabilitació dels elements col·lectius dels edificis, provisió d'equipaments, supressió de barreres arquitectòniques o programes de millora econòmica.

La Llei de Barris té per objectiu promoure la rehabilitació global de barris per evitar-ne la degradació, millorar les condicions dels ciutadans i ciutadanes residents en aquestes àrees, i afavorir la cohesió social.
Salta a la part superior