Ajuntament de Sant Feliu de Llobregat

Link to ObjectExecute action
Salta al contingut
23/07/2024 23:03:10

Idioma

Identificació

Pàgina inicial de l'Ajuntament de Sant Feliu de Llobregat

Cercador global

Menú superior

Menú principal

El projecte d'Intervenció Integral als barris de Can Calders i La Salut

Projecte d'intervenció Integral als barris El projecte d’Intervenció Integral als barris de Can Calders i La Salut té una durada de 4 anys i s’hi destinaran 10.800.000 euros, la major inversió realitzada mai en un barri de la ciutat. Per aquest projecte, l’Ajuntament de Sant Feliu rebrà una subvenció de 5.400.000 euros de la Llei de Barris que atorga la Generalitat, i que suposa el 50% de la inversió prevista al pla d'intervenció d'aquesta zona. Aquesta quantitat ja ha permès a l'Ajuntament impulsar diverses actuacions urbanístiques com  la remodelació de les places de Les Roses, Xocolatada, i riera de la Salut, o socials, com el desenvolupament dels programes de la Dona o per al benestar i la cohesió social.

Els objectius generals del projecte es poden resumir en els següent punts:

1. Millorar els itineraris que connecten les zones privades amb les zones d'ús públic, eliminant barreres arquitectòniques i millorant les condicions ambientals del barri.

2. Crear equipaments al barri i dotar-lo de serveis que beneficien de manera especial les capes més febles sigui per edat, gènere, origen o situació econòmica

3. Fomentar la participació ciutadana en les actuacions i programes que es desenvolupin al nou equipament multifuncional de la riera de La Salut i la cessió dels espais dels quals disposarà. S'afavorirà d'aquesta manera la integració voluntària i el foment de la diversitat ètnica, cultural i de gènere com a riquesa específica del barri.

4. Enfortir la dinamització econòmica i comercial del barri a partir de la cohesió dels seus agents en un projecte comú, el foment de la identitat col·lectiva i la revalorització de la imatge del barri.

5. Rehabiitar el parc immobiliari, millorant les condicions d'ús i de serveis dels habitatges i locals de Can Calders-La Salut per tal de corregir els problemes d'accessibilitat, d'aïlla-ment, de seguretat estructural, de sostenibilitat i sanitàries de la població resident.

La inversió de 10.800.000 euros permetrà a l'Ajuntament impulsar diverses actuacions tant urbanístiques com socials a Can Calders i La Salut.

Salta a la part superior