Ajuntament de Sant Feliu de Llobregat

Link to ObjectExecute action
Salta al contingut
23/07/2024 22:09:01

Idioma

Identificació

Pàgina inicial de l'Ajuntament de Sant Feliu de Llobregat

Cercador global

Menú superior

Menú principal

L’Oficina d’Intervenció Integral dels barris de Can Calders i La Salut és l’òrgan creat per l'Ajuntament per impulsar i gestionar el Pla d’Intervenció Integral de la zona

L'Oficina és el punt de referència per a tots els ciutadans i totes les ciutadanes dels barris de Can Calders i La Salut i de la resta del municipi ja que serveix de nexe directe amb l'Ajuntament i els serveis municipals implicats amb el projecte.

Des de mitjans d'abril del 2007, l'espai atén a tothom que vulgui conèixer amb més detall el projecte Fem barri. A l'Oficina, es poden fer consultes, realitzar peticions, participar en l'elaboració de propostes, resoldre dubtes i realitzar gestions relacionades amb el Projecte d'Intervenció Integral, com ara la sol·licitud d'ajudes i subvencions.

L’Oficina també disposa d’una sala de reunions equipada amb mitjans audiovisuals perquè les entitats i els veïns i veïnes del barri i de la resta del municipi realitzin activitats pròpies i de dinamització social. Per a fer-ne ús, cal adreçar-se a l’Oficina d’Intervenció Integral o a l’Ajuntament.

Oficina d’Intervenció Integral dels barris de Can Calders i La Salut
Riera de la Salut, 30 B – 08980 Sant Feliu de Llobregat
Telf: 93 666 27 92
cancalders-lasalut@santfeliu.cat
www.cancalders-lasalut.cat

Horari d’atenció:

De dilluns a dijous, de 9 a 15 h i de 17 a 19.30 h i divendres, de 9 a 15 h.

Localització de l'Oficina al barri de Can Calders

Salta a la part superior