Ajuntament de Sant Feliu de Llobregat

Link to ObjectExecute action
Salta al contingut
23/07/2024 23:20:01

Idioma

Identificació

Pàgina inicial de l'Ajuntament de Sant Feliu de Llobregat

Cercador global

Menú superior

Menú principal

Sant Feliu Innova
Innovació Educativa

Emprenedoria

L'emprenedoria no s'ha d'entendre només com el fet de voler crear una empresa, un projecte emprenedor pot ser social, empresarial o cultural. Ser emprenedor és molt més que això, és una actitud vital, una manera de fer: ser emprenedor vol dir ser creatiu, participatiu, entusiasta, col·laborador, visionari, imaginatiu, sense por al fracàs, inconformista, innovador, motivador, lluitador, i engrescador entre d'altres coses. És a dir, imaginar projectes i portar-los a l’acció.

Emprendre és viure amb projectes.

Amb aquestes activitats recollim l’esperit de la següent frase de la I Jornada Espiral Eduemprende:

“La era digital comporta cambios en todos los campos. (…) A emprender se aprende y la actitud emprendedora se educa. Los más jóvenes deben formarse para tener retos, proyectos y para saber que es posible conseguir los objetivos que se propongan, más allá de la función puramente empresarial. (…) La creatividad, la innovación y la iniciativa emprendedora, aderezadas con herramientas y servicios tecnológicos, son claves para el desarrollo de proyectos propios, proyectos de vida, sin olvidar los valores de la actividad empresarial responsable socialmente: la solidaridad, el esfuerzo y la justicia social. (…), compartiendo ideas, experiencias, visiones y proyectos, apostando por una nueva generación de personas emprendedoras de la mano de la educación con soporte tecnológico.” I Jornada Espiral Emprende. Educar para emprender en la era digital. Associació Espiral, Educació i Tecnologia.

Inventors i publicistes s.a.

Inventors i publicistes S.A.

En què es pot convertir una pastilla de sabó, un clip, un got de plàstic? Per a quantes coses diferents les podem utilitzar?

Sant Feliu Empresa

Sant Feliu Emprèn

Pensar i desenvolupar projectes amb base tecnològica dirigits a joves de cicle superior de primària, secundària i batxillerat.

A partir del curs 2017/2018 aquesta secció s’incorpora com una manera de treballar els projectes dins de les activitats STEAM i deixa de ser una proposta específica d’activitats.

Salta a la part superior