Ajuntament de Sant Feliu de Llobregat

Link to ObjectExecute action
Salta al contingut
18/07/2024 10:16:49

Idioma

Identificació

Pàgina inicial de l'Ajuntament de Sant Feliu de Llobregat

Cercador global

Menú superior

Menú principal

Sant Feliu Innova
Innovació Educativa

Aula digital

Sota el nom “Aula digital” es dóna a conèixer una altra de les activitats que posa en marxa Sant Feliu Innova ja fa uns anys, dins de l'oferta d'activitats que el Departament d'Educació proposa a les escoles de Sant Feliu i que consisteix en un seguit d’accions formatives a un equipament TIC de la ciutat per tal que els alumnes, infants i joves, puguin desenvolupar un ús segur i responsable de les xarxes socials, de les tecnologies en línia i els telèfons mòbils.

Amb una visita a l’equipament i una activitat en format concurs on tots els participants obtenen un diploma de participació i els guanyadors s’enfrontaran als altres guanyadors de les diferents escoles participants, es pretén dotar els infants i joves dels coneixements imprescindibles per interioritzar un codi de bones pràctiques basades en la prevenció a partir de la seva pròpia experiència, la reflexió i el debat. A més, el coneixement de què ja disposen en la utilització de mitjans digitals i la gran motivació i predisposició a usar-los, són utilitzats com a eina d’aprenentatge per a ells mateixos.

En la primera edició de l’activitat, amb motiu del Dia Internacional de la Internet Segura, el 5 de febrer del 2013 van passar pel Punt TIC Palau Falguera prop de 250 alumnes per prendre consciència dels drets i responsabilitats de la navegació.

 

Aula digital 1
Aula digital 2

 

Les activitats d’aula digital van estar actives fins el curs 2016/2017, centrades en la seguretat a internet i l’assessorament en eines ACTIC.

Donat que les activitats d’orientació en seguretat a internet i xarxes socials es realitzen també per personal qualificat dels mossos d’esquadra, a partir del curs 2017/2018 la proposta formativa del punt TIC es transforma i s’orienta a un coneixement d’eines més específiques de programació, robòtica, impressió 3D.

En cas que alguna entitat local vulgui rebre una formació específica adaptada que no estigui prevista dins l’oferta formativa municipal, pot fer-nos arribar una petició per correu electrònic a tic@santfeliu.cat

Salta a la part superior