Ajuntament de Sant Feliu de Llobregat

Link to ObjectExecute action
Salta al contingut
02/06/2023 17:54:17

Idioma

Identificació

Pàgina inicial de l'Ajuntament de Sant Feliu de Llobregat

Cercador global

Menú superior

Menú principal

Cultura
Tota la informació cultural de la ciutat

Exposicions Palau Falguera

El Palau Falguera de Sant Feliu de Llobregat disposa de dues sales d’exposicions principals, i una sala annexa per a petites instal·lacions. De gener a desembre, aquestes dues sales principals acullen diferents mostres artístiques i divulgatives, preferentment impulsades per artistes locals i entitats i associacions del municipi.

Vinculat al calendari d’esdeveniments culturals locals, la sala d’exposicions acull tots els anys exposicions col·lectives dedicades a mostrar els treballs del gran planter d’artistes plàstics del municipi, així com l’activitat de diverses entitats. Així, tots els anys podem gaudir durant una quinzena de les tres exposicions desenvolupades pel Cercle de Belles Arts, com son “Amb ulls de dona” (març) i els Salons de Primavera (maig) i Tardor (octubre), la commemorativa del Dia d’Andalusia, Setmana de la Poesia (març), Exposició Nacional de Roses (maig), la mostra de joves creadors TransArt (juliol), taller d’art de l’Ateneu Santfeliuenc (setembre), Setmana del Patrimoni (setembre-octubre), Tardor al Palau (novembre) o la més veterana del calendari d’exposicions, la Mostra de Pessebres organitzada per l’Associació de Pessebristes de Sant Feliu. L’horari de les exposicions durant tot l’any és de 18 a 20 h, de dimarts a dissabtes, i d’11 a 14 h tots els diumenges i festius.

El compromís de l’Ajuntament de Sant Feliu de Llobregat per la promoció i difusió dels artistes locals es vertebra mitjançant la cessió gratuïta d’aquestes sales, així com la consergeria durant els dies d’obertura de la mateixa. Es pot sol·licitar fer una exposició al Palau Falguera mitjançant el lliurament d’una instància genèrica adreçada al Departament de Cultura en l’OAC de l’Ajuntament de Sant Feliu de Llobregat.

 

Salta a la part superior