Ajuntament de Sant Feliu de Llobregat

Link to ObjectExecute action
Salta al contingut
27/10/2021 06:43:23

Idioma

Identificació

Pàgina inicial de l'Ajuntament de Sant Feliu de Llobregat

Cercador global

Menú superior

Menú principal

Sant Feliu Innova
Innovació i emprenedoria digital

Sant Feliu Innova - Innovació i emprenedoria digital

Últimes notícies
Accedir al canal RSS de Últimes notícies
25/10/2021 Torna L'IND+I Club

L'IND+I Club és una xarxa de reflexió i intercanvi participatiu entre persones interessades en l'àmbit de la indústria i la innovació, oberta a tothom que hi estigui interessat.

22/10/2021 L'Ajuntament fa entrega dels certificats i ordinadors reciclats a les participants del Pla d'Inclusió Digital, un dels projectes emmarcats dins del Pacte de Ciutat

Ahir 21 d'octubre, a CO-Innova_LAB (Torre del Roser) va tenir lloc l'entrega dels certificats dels cursos que han realitzat fins ara les participants del projecte del Pla d'Inclusió Digital, així com d'un ordinador reciclat perquè puguin continuar desenvolupant tot l'après des de les seves llars.

20/10/2021 Presentació dins les Festes de la Tardor del "Correfoc Simulator", el videojoc sobre l'imaginari tradicional de Sant Feliu guanyador de la PowerUp Jam.

De festa a festa. A la PowerUp Jam de les Festes de Primavera vam escollir el millor videojoc que integrava l'imaginari tradicional de Sant Feliu i ha estat ara, emmarcat dins les activitats de les Festes de Tardor, que hem pogut conèixer el desenvolupament final del projecte.

20/10/2021 "Jugant Sant Feliu", tallers per a descobrir Sant Feliu i crear un videojoc col.laboratiu, t'apuntes?

"Jugant Sant Feliu" és una experiència que tracta de vincular l'exploració de la identitat, la comunitat, la creació artística i les noves tecnologies. Combinant el ritualístic, el lúdic i el tecnològic, tractarem de comptar en comú amb totes i tots els participants la història de la localitat, intentant respondre a la pregunta sobre què és Sant Feliu de Llobregat?, proposant, d'aquesta manera, la creació d'un videojoc col·laboratiu que sigui dissenyat per i per als propis veïns de Sant Feliu.

PrimeraRetrocés ràpidAnterior
123456789
SegüentAvanç ràpidDarrera
Club de Makers
17/06/2021
L'escola d'adults Mestre Esteve visita el programa Sant Feliu Innova per traccionar projectes cultura maker

Aquesta setmana, la directora, la cap d'estudis i dos components de l'equip docent de l'Escola d'Adults CFA Mestre Esteve van visitar les instal·lacions de CO-Innova_LAB Sant Feliu per conèixer el seu catàleg de serveis i especialment tots els projectes i iniciatives relacionades amb el moviment maker i la impressió 3D i la innovació social digital.

Code Club
23/06/2020
Es busquen noies de Sant Feliu per anar a l'espai!

Com ja sabeu Sant Feliu continua sent una ciutat laboratori oferint els seus espais, edificis i comunitats com a camp de proves o laboratori d'idees que permeten, gràcies a la iniciativa Urban Social Lab, experimentar i provar nous serveis que ens proposen agents i actors d'emprenedoria social de la ciutat. CO-Innova_LAB Sant Feliu, com a laboratori d'innovació ciutadana i co-creació ja fa temps que s'ha incorporat a la xarxa catalana d'Urban Lab, una iniciativa que posa la ciutat com a territori d'experimentació i testeig de diferents iniciatives.

Club Media
03/06/2016
Ja ha arribat el Media Club!

El dimarts 31 de maig es va celebrar la primera sessió del Media Club, un espai per aquelles persones de ment inquieta i d'esperit emprenedor amb interès pel món audiovisual i transmèdia.

 

Salta a la part superior