Ajuntament de Sant Feliu de Llobregat

Link to ObjectExecute action
Salta al contingut
23/07/2024 23:28:11

Idioma

Identificació

Pàgina inicial de l'Ajuntament de Sant Feliu de Llobregat

Cercador global

Menú superior

Menú principal

Sant Feliu Innova
Innovació i emprenedoria digital

Setembre a Sant Feliu Innova: engegant nous projectes locals i comarcals

04/10/2016
Lectures: 5119
Setembre a Sant Feliu Innova: engegant nous projectes locals i comarcals

Aquest mes de setembre Sant Feliu Innova no ha parat en cap moment, reprenent amb força els darrers mesos de l'any amb nous projectes i activitats tant locals com comarcals. Aquí teniu el  resum de les notícies on us hem anat informant de tot aquest darrer mes.

Vam començar el mes informant-vos de la participació de Sant Feliu amb una ponència sobre "Estretègies pel foment de l'ocupabilitat de la joventut" dins la Jornada de dinamització de la internet social, que es va realitzar el 28 de setembre .  Dins d'aquesta jornada Sant Feliu va aprofitar per mostrar totes les seves activitats per a joves: Yuzz, les activitats educatives i els clubs de la ciutat.


En referència a Yuzz, el passat dia 20 es va realitzar   l'acte de cloenda de Yuzz , on tots els yuzzers es van retrobar i van rebre el seu diploma per la seva participació, una tarda  recordant aquest any tan intens per als Yuzzers.  També us hem parlat d'alguns dels projectes d'aquesta edició, com 3 Happy Tigers projecte de Yuzz Sant Feliu que participa a SPIN 2016  un esdeveniment bianual iberoamericà on es donen cita  emprenedors, estudiants, investigadors i inversors i també dels projectes de caire social que hi ha participat.
 
Sant Feliu Innova proposa als centres educatius de la ciutat diferents activitats amb l'objectiu d'orientar als nens i joves per desenvolupar competències en emprenedoria digital i innovació tecnològica,   una nova oferta d'activitats educatives que cada any s'ofereix de manera conjunta amb el Departament d'Educació.

Pel que fa als nostres Clubs, aquest mes reprenen la seva activitat per oferir propostes  tant pels petits i grans:  per una banda el club de makers per a tots aquells que tinguin idees innovadores. ; per altra  banda els més petits podran tornar a gaudir de les activitats del Code Club, amb una novetat, una activitat en família!

Com a projectes d'àmbit comarcal, Sant Feliu és aquest any l'ajuntament impulsor de la
 la Xarxa d'Innovació Social i Col·laborativa del Baix Llobregat, XISC, que té com a missió crear una comunitat interrelacionada de persones i agents que aposti per uns valors i unes pràctiques vinculades a una economia social innovadora i solidària al Baix Llobregat. Estigueu atents, perquè mica en mica us anirem explicant tot el que s'està treballant.

Des de Sant Feliu Innova també oferim el nostre mètode d'assessorament "1+4+1", per orientar a emprenedors i pre-emprenedors sobre el desenvolupament de la seva idea. Aquest mes us hem parlat dels assessoraments realitzats amb la Barbara López exyuzzer i l'Abigail Rabal una il·lustradora local santfeliuenca.

Dos projectes locals han engegat aquest mes una campanya de crowdfunding: el diari Fet a Sant Feliu ha engegat aquesta campanya amb la finalitat d'aconseguir diners per renovar la seva web i així ser més accessible pels dispositius mòbils o tablets i  el centre d'estudis Comarcals inicia també la seva  campanya de crowfunding per poder aconseguir la segona edició del llibre de la història del CEBLL.
Aquestes campanyes encara estan actives si hi voleu participar!

I pel que fa a projectes vinculats a Apps, aquest mes us hem presentat un projecte vinculat a una emprenedora del Baix,  Twilala una aplicació que pretén posar en contacte a persones que comparteixen les mateixes aficions i interessos. I també hem rebut la notícia d'un nou reconeixement a un dels nostres projectes locals. El premi Lletra2016 per l'app un món de poesia, un projecte cultural amb la finalitat de donar a conèixer l'obra de l'escriptora Joana Raspall entre els infants utilitzant recursos digitals.

De nou el mes de setembre ha vingut carregat amb les formacions digitals del Punt TIC.  A més, l'Ándres Gutierrez dinamitzador digital del Punt Tic va realitzar un monogràfic sobre disseny web 2.0 a l'aula Sant Feliu.  Si voleu conèixer i estar informats de totes les formacions els podeu escriure a telecentresf@santfeliu.cat
 
Com veieu, si el passat estiu Sant Feliu Inova va estar ple de premis, entrevistes i activitats, aquest mes de setembre ha estat el mes de la presentació i difusió de diferents projectes locals i comarcals.

Salta a la part superior