Ajuntament de Sant Feliu de Llobregat

Link to ObjectExecute action
Salta al contingut
23/07/2024 22:27:14

Idioma

Identificació

Pàgina inicial de l'Ajuntament de Sant Feliu de Llobregat

Cercador global

Menú superior

Menú principal

Sant Feliu Innova
Innovació i emprenedoria digital

Novembre a Sant Feliu Innova: emprenedoria , innovació social i molt més

02/12/2016
Lectures: 5402
Novembre a Sant Feliu Innova: emprenedoria , innovació social i molt més

 Us portem el resum de tot el que us hem parlat durant aquest passat mes de novembre,  un mes on l'emprenedoria i la innovació social han anat de la mà.

En primer lloc us informàvem  de la posada en marxa del programa de prototipatge de projectes socials BIS'16 que s'està realitzant com una de les activitats de la Xarxa d'Iniciatives Socials i Col·laboratives del Baix Llobregat (XISC) que aquest any impulsa Sant Feliu.

Un dels projectes que formen part de la XISC  es el projecte Nineka, un projecte que neix amb la finalitat d'ajudar a recaptar fons i continuar avançant en la investigació del càncer infantil, aquest projecte forma part del mapeig de projectes que estem fent des de Sant Feliu.

Seguim parlant d'innovació social però en aquest cas digital, en concret de la Setmana de la co-innovació un esdeveniment anual  que s'ha desenvolupat entre el 28 de novembre i el 2 de desembre.

 En referència a Yuzz, us hem anat informant periòdicament de la convocatòria per participar en  la V edició de Yuzz Sant Feliu, un  concurs de talent jove adreçat a persones entre 18 i 31 anys que vulguin desenvolupar la seva idea de negoci. Durant aquest més us hem parlat dels premis que pots optar per participar-hi com el viatge a Silicon Valley,  També d'alguns projectes ex-yuzzers com Celsius , amb la seva participació en el programa Tinc una idea TVE. 

A més  a més  Yuzz ha estat premiat com una de les tres millors iniciatives europees per l'autoocupació . Si tu vols desenvolupar la teva idea encara ets a temps d'apuntar-t'hi! 

Aquest ha estat el mes de més participació per part d'agents locals de la nostra ciutat, Sant Feliu ha estat present al Smart City Congrés i va transmetre la seva experiència com a ciutat intel·ligent.  Des de Sant Feliu Innova ens hem fet reso tweet a tweet de la jornada.

Els Clubs de Sant Feliu no han parat en cap moment per una banda el Code Club va realitzar una activitat innovadora en el marc de la Setmana de la Ciència, programació amb Javascript,  els nens i nenes s'ho van passar dallò més bé descobrint el llenguatge de programació més famós del món. Esteu atents a les nostres xarxes perquè ben aviat el Code Club oferirà una activitat per al mes de Desembre.

D'altra banda vam endinsar-nos en la filosofia Maker, coneixent de primera mà a tots els seus components. Si tu també vols ser un Maker t'esperem tots els dimecres de 17 a 20 h a la segona planta de la Torre del Roser. 

Per finalitzar des de Sant Feliu Innova  dins la proposta que oferim amb el Departament d'Educació hem engegat com cada any les activitats educatives , orientades a desenvolupar competències en emprenedoria i innovació tecnològica. 

El fred comença a arribar, però a Sant Feliu Innova el fred no ens pararà. Esteu atents a les nostres xarxes de comunicació que dia rere dia us anirem informant com sempre de totes les novetats. 

Salta a la part superior